Posetite nas na:

 

 

 

Vesti

 

Upis u karate školu

Mart 2018.godine

Karate klub "Arena" vrši besplatan upis u karate školu ponedeljkom, sredom i petkom od 20 h u Sportskom centru "Voždovac" na Banjici (ul. Crnotravska 4). TRENIRAJTE OLIMPIJSKI SPORT. Poboljšajte svoje psihofizičke sposobnosti. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 062/851-00-34. Čekamo Vas.

 

 

 

 

 


 

 

Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire i nade
Beograd, 11.03.2018.godine

U nedelju je u Hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu održano Prvenstvo Beograda za mlađe uzraste koje je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo države. Učestvovalo je blizu 600 takmičara a takmičenje se odvijalo na 5 borilišta. Iz našeg kluba učešće je uzelo 6 takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 3 zlatne i 2 bronzane medalje.

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

„Zlatno zvono“
Sopot, 03.03.2018.godine

U subotu je u Sopotu održan tradicionalni turnir „Zlatno zvono“. Na ovom turniru koji je okupio preko 300 takmičara učestvovalo je i troje naših takmičara koji su osvojili ukupno tri medalje od toga jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

 

 

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

Memorijal “Dušan Rakić Brajan”
Beograd, 25.02.2018.godine

Danas je u Hali SD “Radnički” na Crvenom Krstu održan Memorijal “Dušan Rakić Brajan” uz učešće blizu 300 takmičara iz Crne Gore i Srbije. Na ovom turniru učestvovalo je I dvoje naših takmičara koji su osvojili 3 zlatne medalje. U konkurenciji poletarki 2010.godište kate pojedinačno Nina Stojadinović osvojila je 2 zlatne medalje (D klasa + apsolutni nivo) dok je u konkurenciji kadeta Dimitrije Stojanović u kategoriji borbe pojedinačno -63 kg takođe osvojio zlatnu medalju. Nina Stojadinović je pored dve zlatne medalje dobila i pehar kao najmlađi učesnik na turniru. Čestitamo Nini i Dimitriju i želimo im da ređaju ovakve uspehe u budućnosti.   

 

 

Slike>>>

 

 


 

 

Prvenstvo Beograda za seniore, „MB mavaši kup“
Beograd, 18.02.2018.godine

U nedelju je u Hali sportova na Novom Beogradu održano Prvenstvo Beograda za seniore kao i „MB mavaši kup“ koji je okupio blizu 400 takmičara. Na Prvenstvu Beograda za seniore nastupio je i naš takmičar Stefan Zdravković u katama pojedinačno koji je osvojio 5.mesto izgubivši u borbi za bronzanu medalju. Na „MB mavaši kupu“ nastupila je naša takmičarka Aleksandra Trifunović koja je u kategoriji pionira 2008.godište kate pojedinačno osvojila dve zlatne medalje.

 

 

 

Slike>>>

 

 


 

 

„Valentinovo 2018“
BiH, Tuzla, 11.02.2018.godine

Prethodnog vikenda u organizaciji Karate kluba „DO“ iz Tuzle održan je međunarodni turnir „Valentinovo 2018“ uz učešće 80 klubova sa preko 900 takmičara iz zemalja u regionu. Iz našeg kluba učešće su uzeli Stefan Zdravković u kategoriji seniori kate pojedinačno koji je na kraju osvojio srebrnu medalju kao i Dimitrije Stojanović u kategoriji borbe kadeti pojedinačno -63 kg koji je nezaslužno izgubio za bronzanu medalju sudijskim preglašavanjem 3:2 za domaćeg takmičara. Veoma kvalitetno takmičenje i sve pohvale za organizatora.

 

 

 

Slike>>>

 

 


 

„Sretenje“
Aranđelovac, 03.02.2018.godine

U subotu je u sportskoj hali u Aranđelovcu u organizaciji istoimenog kluba održan internacionalni turnir „Sretenje“ uz učešće 45 klubova sa preko 500 takmičara iz Rumunije, Slovenije, Crne Gore, BiH i Srbije. Na ovom turniru nastupao je i naš takmičar Stefan Zdravković u kategoriji seniori kate pojedinačno koji je osvojio bronzanu medalju.

 

 

Slike>>>

 

 


 

"Horse cup"

Slovenija, Slovenske Konjice, 27.01.2018.godine

U subotu je u Slovenskim Konjicama održan internacionalni turnir "Horse kup". Na ovom turniru učestvovalo je preko 700 takmičara iz 21 zemlje. Naš klub učešće je uzeo sa dvoje takmičara. Stefan Zdravković je u seniorskoj konkurenciji u katama osvojio bronzanu medalju pobedivši u meču za treće mesto domaćeg takmičara mada je opšte mišljenje da je zaslužio minimum ulazak u finale. Dimitrije Stojanović u kategoriji kadeti borbe pojedinačno -63 kg nije imao sreće u žrebu jer je u prvom kolu izvukao vicešampiona Balkana iz BiH od koga je poražen 2:0 i samim tim završio takmičenje u eliminacijama.

 

 

 

Slike>>>