Posetite nas na:

 

 

 

Vesti

IV "Arena kup"

Beograd, 23.11.2019.godine

Poštovani sportski prijatelji, 23.novembra 2019.godine u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu održaće se tradicionalni turnir IV "Arena kup" u organizaciji našeg kluba, Beogradskog karate saveza i Karate federacije Srbije. Prethodnih godina turnir je privukao pažnju klubova iz cele Srbije i okruženja kako organizacijom tako i masovnošću što nas je svrstalo u red ozbiljnih turnira. Želimo Vam da se na našem turniru osećate kao kod kuće a mi ćemo se potruditi da Vam on ostane u najlepšem sećanju.

 

 

 

 

 

Na ovom linku možete preuzeti bilten >>>

 

 

 


 

Upis u karate školu

Beograd

Karate klub "Arena" vrši besplatan upis u karate školu ponedeljkom, sredom i petkom od 20 h u Sportskom centru "Voždovac" na Banjici (ul. Crnotravska 4). TRENIRAJTE OLIMPIJSKI SPORT. Poboljšajte svoje psihofizičke sposobnosti. Čekamo Vas. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 062/851-00-34.

 

 

 


 

"Nippon top ten"

16.12.2018.godine

U Beogradu je u nedelju održan internacionalni turnir "Nippon top ten". Na ovom turniru učestvovalo je blizu 500 takmičara iz Grčke, Slovenije, Srbije... Iz našeg kluba učešće je uzelo 6 takmičara a osvojeno je ukupno 7 medalja od toga 2 zlatne, 3 srebrne i 2 bronzane medalje.

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

 

 

OVDE MOŽETE PREUZETI BILTEN ZA III "ARENA KUP" KOJI ĆE SE ODRŽATI U SUBOTU 24.11.2018.GODINE U HALI SPORTOVA "RANKO ŽERAVICA" NA NOVOM BEOGRADU. SVE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA BROJ TELEFONA : 062/851-00-34. DOBRODOŠLI!

 

 

 

 

Pehari za:

*Najuspešniji klub u generalnom plasmanu

*Najuspešniji klub u borbama

*Najuspešniji klub u katama

*Najuspešnijeg takmičara u borbama

*Najuspešnijeg takmičara u katama

*Najmlađeg takmičara na turniru

 


 

 

III "Arena kup"

Beograd, 24.11.2018.godine

U subotu je u Hali sportova "Ranko Žeravica" u organizaciji našeg kluba održan internacionalni turnir "Arena kup". Na ovom turniru učešće je uzelo blizu 400 takmičara iz 45 klubova iz Makedonije, BiH i Srbije. Naši takmičari osvojili su ukupno 13 medalja od toga 4 zlatne, 4 srebrne i 5 bronzanih medalja.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

Prvenstvo Srbije za kadete, juniore i U21

Beograd, 18.11.2018.godine

U Beogradu je u Hali sportova "Ranko Žeravica" održano državno prvenstvo za kadete, juniore i U21. Na ovom prvenstvu naš takmičar Branko Nešković postao je vicešampion države u kategoriji juniori +76 kg. Ostaje žal za zlatnom medaljom ali Branko je zbog povrede u polufinalu bio onemogućen da učestvuje u finalnom meču. Branko je ovim rezultatom kao i titulom prvaka Beograda osigurao sebi mesto za učešće na Balkanskom šampionatu u Dubrovniku.

 

 

 


 

„Trofej Rakovice“
Beograd, 10.11.2018.godine

U subotu je u sportskoj hali u Rakovici održan „Trofej Rakovice“. Iz našeg kluba na ovom turniru učestvovalo je 3 takmičara a osvojeno je ukupno 4 medalje od toga 2 zlatne, 1 srebrna i 1 bronzana medalja.

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

Kup Sunca
Beograd, 04.11.2018.godine

U nedelju je u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u organizaciji SRK „Sunce“ održan turnir „Kup Sunca“. Na ovom turniru učestvovalo je dvoje naših takmičara a osvojeno je ukupno dve medalje od toga jedna zlatna i jedna srebrna medalja.

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

Kup Srbije za poletarce, pionire i nade
Beograd, 27.10.2018.godine

Danas je u Beogradu održan Kup Srbije za mlađe uzraste u katama uz učešće oko 600 takmičara iz preko 100 klubova. Iz našeg kluba učešće je uzelo 4 takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga  2 srebrne i 3 bronzane medalje.

 

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

 

„Noć Šampiona“
Mladenovac, 20.10.2018.godine

Danas je u Mladenovcu održan turnir „ Noć Šampiona“ u organizaciji Karate kluba „Mladenovac“ koji je okupio preko 300 takmičara. Iz našeg kluba učešće je uzelo dvoje takmičara a osvojeno je isto toliko medalja od toga 1 zlatna i 1 srebrna medalja.

 

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Kup Beograda za poletarce, pionire i nade
Beograd, 14.10.2018.godine

U nedelju je u hali USC „Voždovac“ na Banjici održan Kup Beograda za mlađe uzraste. Na ovom turniru nastupilo je oko 400 takmičara iz Beogradskih klubova a Kup je bio kvalifikacioni turnir za Kup Srbije. Iz našeg kluba nastupilo je 4 takmičara a osvojeno je 6 medalja od toga 1 zlatna, 2 srebrne i 3 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

Prvenstvo Beograda za kadete, juniore i U21
Beograd, 13.10.2018.godine

Danas je u hali USC “Voždovac” na Banjici održano Prvenstvo Beograda za kadete, juniore i U21. Na ovom prvenstvu koje je ujedno i kvalifikaciono za prvenstvo države nastupilo je blizu 200 takmičara iz Beogradskih klubova. Iz našeg kluba nastupilo je troje takmičara a osvojena je jedna zlatna medalja u borbama pojedinačno koju je osvojio Branko Nešković u kategoriji + 76 kg.   

 

 

 

 

Slike>>>

 

 


 

“ Trofej Beograda”
Beograd, 6-7.10.2018.godine

Proteklog vikenda u Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu održan je tradicionalni turnir “Trofej Beograda” koji je u dva dana okupio blizu 1000 takmičara iz Slovačke, Hrvatske, Italije, Bugarske, Mađarske, Rusije, Crne Gore, Austrije…. U subotu su nastupili kadeti, juniori, U21 i seniori dok su u nedelju nastupile mlađe kategorije – poletarci, pioniri i nade. Za naš klub nastupilo je troje takmičara a osvojeno je 2 zlatne i 2 srebrne medalje.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Školsko prvenstvo Beograda
Beograd, 30.09.2018.godine

U nedelju je u Hali sportova „Ranko Žeravica“ održano Školsko prvenstvo Beograda za učenike osnovnih i srednjih škola. Na ovom prvenstvu koje je ujedno bilo i kvalifikaciono za Školsko prvenstvo Srbije nastupio je 261 takmičar iz 121 Beogradske škole. Iz našeg kluba učešće je uzelo 10 takmičara a osvojeno je ukupno 4 medalje od čega 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

 

Kup Beograda za kadete, juniore, U21 i seniore
Beograd, 15.04.2018.godine

Danas je u Hali Sportova „Ranko Žeravica“  na Novom Beogradu održan Kup Beograda za kadete, juniore, U 21 i seniore. Iz našeg kluba na ovom turniru koji je ujedno i kvalifikacioni za Kup Srbije učešće je uzelo 4 takmičara a osvojeno je ukupno 3 bronzane medalje. Svih četvoro naših takmičara se plasiralo na Kup Srbije koji će se održati početkom juna meseca. Posebnu pohvalu za zalaganje zaslužuje naš takmičar Andrej Đuriček koji je i pored neugodne povrede skupio snage i osvojio bronzanu medalju u kategoriji kadeti kate pojedinačno.

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

 

„Zlatni pojas“
Čačak, 14.04.2018.godine

U subotu je u Čačku održan jedan od tri nacionalna turnira „Zlatni pojas“ koji je okupio oko 900 takmičara iz 131 kluba iz zemlje i inostranstva. Naš klub je predstavljala Stojadinović Nina u kategoriji kate pojedinačno 2010.godište. Nina je u apsolutnom nivou osvojila srebrnu medalju dok se u D klasi okitila zlatnom medaljom. Čestitamo Nini na zalaganju i osvojenim medaljama.

 

 

 

Slike>>>

 

 


 

 

Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade
Sombor, 31.03 –  01.04.2018.godine

U Somboru je proteklog vikenda održano državno prvenstvo za mlađe uzraste uz učešće preko 1200 takmičara iz 200 klubova. U subotu su na programu bile kate dok je nedelja bila rezervisana za kumite takmičenje. Iz našeg kluba na ovom nikad jačem takmičenju učestvovalo je četvoro naših takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 2 zlatne i 3 bronzane medalje. Čestitamo našim takmičarima na izuzetnom uspehu i želimo im da i dalje nižu uspehe u nastavku sezone.  

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

 

Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire i nade
Beograd, 11.03.2018.godine

U nedelju je u Hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu održano Prvenstvo Beograda za mlađe uzraste koje je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo države. Učestvovalo je blizu 600 takmičara a takmičenje se odvijalo na 5 borilišta. Iz našeg kluba učešće je uzelo 6 takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 3 zlatne, 1 srebrna i 1 bronzane medalje.

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

„Zlatno zvono“
Sopot, 03.03.2018.godine

U subotu je u Sopotu održan tradicionalni turnir „Zlatno zvono“. Na ovom turniru koji je okupio preko 300 takmičara učestvovalo je i troje naših takmičara koji su osvojili ukupno tri medalje od toga jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

 

 

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

Memorijal “Dušan Rakić Brajan”
Beograd, 25.02.2018.godine

Danas je u Hali SD “Radnički” na Crvenom Krstu održan Memorijal “Dušan Rakić Brajan” uz učešće blizu 300 takmičara iz Crne Gore i Srbije. Na ovom turniru učestvovalo je I dvoje naših takmičara koji su osvojili 3 zlatne medalje. U konkurenciji poletarki 2010.godište kate pojedinačno Nina Stojadinović osvojila je 2 zlatne medalje (D klasa + apsolutni nivo) dok je u konkurenciji kadeta Dimitrije Stojanović u kategoriji borbe pojedinačno -63 kg takođe osvojio zlatnu medalju. Nina Stojadinović je pored dve zlatne medalje dobila i pehar kao najmlađi učesnik na turniru. Čestitamo Nini i Dimitriju i želimo im da ređaju ovakve uspehe u budućnosti.   

 

 

Slike>>>

 

 


 

 

Prvenstvo Beograda za seniore, „MB mavaši kup“
Beograd, 18.02.2018.godine

U nedelju je u Hali sportova na Novom Beogradu održano Prvenstvo Beograda za seniore kao i „MB mavaši kup“ koji je okupio blizu 400 takmičara. Na Prvenstvu Beograda za seniore nastupio je i naš takmičar Stefan Zdravković u katama pojedinačno koji je osvojio 5.mesto izgubivši u borbi za bronzanu medalju. Na „MB mavaši kupu“ nastupila je naša takmičarka Aleksandra Trifunović koja je u kategoriji pionira 2008.godište kate pojedinačno osvojila dve zlatne medalje.

 

 

 

Slike>>>

 

 


 

 

„Valentinovo 2018“
BiH, Tuzla, 11.02.2018.godine

Prethodnog vikenda u organizaciji Karate kluba „DO“ iz Tuzle održan je međunarodni turnir „Valentinovo 2018“ uz učešće 80 klubova sa preko 900 takmičara iz zemalja u regionu. Iz našeg kluba učešće su uzeli Stefan Zdravković u kategoriji seniori kate pojedinačno koji je na kraju osvojio srebrnu medalju kao i Dimitrije Stojanović u kategoriji borbe kadeti pojedinačno -63 kg koji je nezaslužno izgubio za bronzanu medalju sudijskim preglašavanjem 3:2 za domaćeg takmičara. Veoma kvalitetno takmičenje i sve pohvale za organizatora.

 

 

 

Slike>>>

 

 


 

„Sretenje“
Aranđelovac, 03.02.2018.godine

U subotu je u sportskoj hali u Aranđelovcu u organizaciji istoimenog kluba održan internacionalni turnir „Sretenje“ uz učešće 45 klubova sa preko 500 takmičara iz Rumunije, Slovenije, Crne Gore, BiH i Srbije. Na ovom turniru nastupao je i naš takmičar Stefan Zdravković u kategoriji seniori kate pojedinačno koji je osvojio bronzanu medalju.

 

 

Slike>>>

 

 


 

"Horse cup"

Slovenija, Slovenske Konjice, 27.01.2018.godine

U subotu je u Slovenskim Konjicama održan internacionalni turnir "Horse kup". Na ovom turniru učestvovalo je preko 700 takmičara iz 21 zemlje. Naš klub učešće je uzeo sa dvoje takmičara. Stefan Zdravković je u seniorskoj konkurenciji u katama osvojio bronzanu medalju pobedivši u meču za treće mesto domaćeg takmičara mada je opšte mišljenje da je zaslužio minimum ulazak u finale. Dimitrije Stojanović u kategoriji kadeti borbe pojedinačno -63 kg nije imao sreće u žrebu jer je u prvom kolu izvukao vicešampiona Balkana iz BiH od koga je poražen 2:0 i samim tim završio takmičenje u eliminacijama.

 

 

 

Slike>>>