Posetite nas na:

 

 

 

Vesti

 

Upis u karate školu

Februar 2018.godine

Karate klub "Arena" vrši besplatan upis u karate školu svakog radnog dana od 20 h u Sportskom centru "Voždovac" na Banjici (ul. Crnotravska 4). TRENIRAJTE OLIMPIJSKI SPORT. Poboljšajte svoje psihofizičke sposobnosti. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 062/851-00-34. Čekamo Vas.

 

 

 


 

 

„Valentinovo 2018“
BiH, Tuzla, 11.02.2018.godine

Prethodnog vikenda u organizaciji Karate kluba „DO“ iz Tuzle održan je međunarodni turnir „Valentinovo 2018“ uz učešće 80 klubova sa preko 900 takmičara iz zemalja u regionu. Iz našeg kluba učešće su uzeli Stefan Zdravković u kategoriji seniori kate pojedinačno koji je na kraju osvojio srebrnu medalju kao i Dimitrije Stojanović u kategoriji borbe kadeti pojedinačno -63 kg koji je nezaslužno izgubio za bronzanu medalju sudijskim preglašavanjem 3:2 za domaćeg takmičara. Veoma kvalitetno takmičenje i sve pohvale za organizatora.

 

 

 

Slike>>>

 

 


 

„Sretenje“
Aranđelovac, 03.02.2018.godine

U subotu je u sportskoj hali u Aranđelovcu u organizaciji istoimenog kluba održan internacionalni turnir „Sretenje“ uz učešće 45 klubova sa preko 500 takmičara iz Rumunije, Slovenije, Crne Gore, BiH i Srbije. Na ovom turniru nastupao je i naš takmičar Stefan Zdravković u kategoriji seniori kate pojedinačno koji je osvojio bronzanu medalju.

 

 

Slike>>>

 

 


 

"Horse cup"

Slovenija, Slovenske Konjice, 27.01.2018.godine

U subotu je u Slovenskim Konjicama održan internacionalni turnir "Horse kup". Na ovom turniru učestvovalo je preko 700 takmičara iz 21 zemlje. Naš klub učešće je uzeo sa dvoje takmičara. Stefan Zdravković je u seniorskoj konkurenciji u katama osvojio bronzanu medalju pobedivši u meču za treće mesto domaćeg takmičara mada je opšte mišljenje da je zaslužio minimum ulazak u finale. Dimitrije Stojanović u kategoriji kadeti borbe pojedinačno -63 kg nije imao sreće u žrebu jer je u prvom kolu izvukao vicešampiona Balkana iz BiH od koga je poražen 2:0 i samim tim završio takmičenje u eliminacijama.

 

 

 

Slike>>>