hit counter

Vesti

 

Polaganje za zvanja
Beograd, 28.12.2008. godine

 

U nedelju je u sali karate kluba "Arena" održano polaganje za zvanja. Kandidati su se kao i obično dobro pripremili za ovo polaganje i dali svoj maksimum. Karate klub "Arena" kandidatima koji su položili čestita, a svima želimo srećnu novu godinu i predstojeće praznike.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike 1 >>>

Slike 2 >>>

 


 

"Nippon top ten VII"
Beograd, 27.12.2008. godine

 

Lepši završetak takmičarske godine nismo mogli poželeti. Danas je u Beogradu održan turnir "Nippon top ten VII" na kome je učestvovalo 36 klubova sa preko 400 takmičara. Takmičari našeg kluba osvojili su ukupno 22 medalje od toga 10 zlatnih, 6 srebrnih i 6 bronzanih odličja. Na ovom turniru u ukupnom plasmanu naš klub je zauzeo 1.mesto kao i 1.mesto u ukupnom plasmanu u katama. Osvojen je veliki pehar a naša takmičarka Jerko Marija osvojila je 1.nagradu za najlepšu pesmu na konkursu za decu koji je bio u sklopu ovog takmičenja. Karate klub "Arena" svojim takmičarima želi da i u novoj 2009.godini budu isto tako uspešni.

 

Rezultati>>>

Slike 1 >>>

Slike 2 >>>

 


 

Prvenstvo Srbije za kadete i juniore
Beograd, 21.12.2008. godine

 

U nedelju je u Hali sportova na Novom Beogradu održano državno prvenstvo za kadete i juniore. Ovo takmičenje je bilo izuzetno masovno sa velikim brojem kvalitetnih takmičara gde su se svi maksimalno trudili da ostvare što bolji rezultat sa obzirom da kadete i juniore uskoro očekuje prvenstvo Evrope u Parizu. Takmičari našeg kluba su na ovom prvenstvu osvojili 2 bronzane medalje i to kod juniorki u katama (Marković Romana) i muški kata tim u sastavu (Mlađen Igor, Marki Aleksandar i Mehmedali Sulejman).

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"Noć šampiona"
Mladenovac, 14.12.2008. godine

 

Danas je u Mladenovcu održan tradicionalni turnir "Noć šampiona". Na ovom turniru učestvovalo je preko 700 takmičara iz 59 klubova. Veoma kvalitetan i masovan turnir, dobra organizacija i korektno suđenje obeležili su ovo takmičenje. Na ovom turniru nastupalo je 10 naših takmičara a osvojeno je ukupno 11 medalja od toga 5 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje. Još jednom sve pohvale organizatoru KK Mladenovac na dobro organizovanom turniru i konstatacija da će naš klub i u budućnosti rado učestvovati na ovom turniru.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"Trbovlje 2008"
Trbovlje, Slovenija, 13.12.2008. godine

 

U subotu je u Slovenačkom gradu Trbovlju održan jedan od najstarijih turnira u Evropi "Trbovlje 2008" na kome je nastupilo 12 zemalja. Na ovom turniru učestvovala je kadetska i juniorska reprezentacija Srbije za koju je nastupala naša takmičarka Marković Romana. U veoma jakoj konkurenciji od 28 takmičarki Romana je zauzela 3. mesto i osvojila bronzanu medalju. Romana je u svojoj konkurenciji imala 5 kola. U 1. kolu je pobedila domaću takmičarku, u 2. kolu je pobedila takmičarku iz Luksemburga, u 3. kolu je pobedila domaću takmičarku, dok je za ulazak u finale izgubila od takmičarke iz Italije a za 3. mesto pobedila takođe takmičarku iz Italije. Veoma dobar rezultat naše takmičarke na jednom od kontrolnih turnira u sklopu priprema za prvenstvo Evrope za kadete i juniore u Parizu početkom iduće godine.

 


 

Trofej Srbije "Slobodan Vučinić"
Beograd, 13.12.2008. godine

 

Danas je u Beogradu u SC "Banjica" održan Trofej Srbije "Slobodan Vučinić". Mali broj takmičara ali i prijatna atmosfera obeležili su ovaj turnir. Na ovom takmičenju učestvovalo je 9 naših takmičara a osvojeno je ukupno 11 medalja od toga 7 zlatnih,1 srebrna i 3 bronzane medalje. U katama smo ponovo bili najuspešniji.

 

Rezultati>>>

Slike>>>


 

"Trofej Obrenovca 2008"
Obrenovac, 07.12.2008. godine

 

U nedelju je u Obrenovcu održan tradicionalni turnir "Trofej Obrenovca 2008" koji se svake godine održava u ovo vreme. Takmičari našeg kluba su postigli odlične rezultate osvojivši ukupno 20 medalja od toga 11 zlatnih, 3 srebrna i 6 bronzanih odličja.

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Božićni turnir
Trnava, Slovačka, 06.12.2008.godine

 

U subotu je u Slovačkom gradu Trnavi održan tradicionalni božićni turnir na kome selekcija Beogradskog karate saveza nastupa već nekoliko prethodnih godina. Za selekciju BKS-a u katama pojedinačno nastupili su i naši takmičari Stepanović Ivana i Todorović Marko. Naši takmičari su radili sa domaćim takmičarima koji su dosta kvalitetni a Ivana i Marko su na kraju osvojili bronzana odličja što je dobar rezultat.

 

Rezultati>>>

 


 

Karate klub "Arena" u novoj sali
Beograd, 01.12.2008. godine

 

Od 1. decembra 2008. godine karate klub "Arena" se preselio na novu lokaciju na Karaburmi (Ul. Mirijevski bulevar 5 a). Nova sala od 170 kvm će nam biti na raspolaganju 24 sata dnevno tako da će naši takmičari i članovi imati sve uslove za kvalitetan rad.

 

 

 


 

Prvenstvo Beograda za kadete i juniore
Beograd, 29.11.2008. godine

 

U subotu je u Hali sportova na Novom Beogradu održano prvenstvo Beograda za kadete i juniore. Takmičari našeg kluba ostvarili su dobre rezultate. Na ovom prvenstvu učestvovalo je 26 klubova sa preko 200 takmičara a naš klub je predstavljalo 8 takmičara. Osvojeno je ukupno 6 medalja od toga 1 zlatna, 1 srebrna i 4 bronzane medalje što je odličan rezultat imajući u vidu povrede,bolest... pojedinih takmičara našeg kluba. Državno prvenstvo se održava 20/21 decembra i do tada ćemo pokušati da poboljšamo formu takmičara kako bi bili što spremniji za to prvenstvo.

 

Rezultati>>>

Slike>>>


 

Školsko prvenstvo Srbije
Novi Sad, 23.11.2008. godine

 

Danas je u Novom Sadu održano školsko prvenstvo Srbije. Na ovom prvenstvu učestvovalo je preko 600 takmičara iz cele Srbije koji su prestavljali i takmičili se za svoje škole. Takmičari našeg kluba postigli su odlične rezultate. Osvojeno je ukupno 25 medalje od toga 12 zlatnih, 8 srebrnih i 5 bronzanih odličja. Takmičenje je bilo dosta dobro organizovano.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Kup Srbije za poletarce, pionire i nade
Kragujevac, 08.11.2008. godine

 

Danas je u Kragujevcu u hali "Jezero" održan kup Srbije za mlađe uzrasne kategorije. Takmičari našeg kluba su i pored u pojedinim trenutcima lošeg suđenja postigli zapažene rezultate. Osvojeno je ukupno 14 medalja od toga 6 zlatnih, 2 srebrne i 6 bronzanih odličja. Takmičenje je bilo odlično organizovano (odvijalo se na 8 borilišta) ali da pojedine sudije nisu sudile tendenciozno i da neke odluke nisu direktno uticale na štetu naših takmičara rezultat bi sigurno bio povoljniji. Ipak u odnosu na prošlu godinu ( 3 zlatne, 1 srebrna, 5 bronzanih odličja), osvojili smo duplo više zlatnih medalja a poznato je da svake godine težimo da nadmašimo rezultate iz prethodne sezone pa je generalno gledano klub zadovoljan postignutim rezultatima na ovom kupu.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"Pljevlja open"
Pljevlja, 01.11.2008. godine

 

U subotu je u Pljevljima održan internacionalni turnir "Pljevlja open". Na ovom turniru učestvovalo je 52 kluba iz sedam zemalja iz regiona ( Crna Gora, BiH, Hrvatska, Slovenija, Albanija, Rumunija, Srbija) sa preko 700 takmičara. Najuspešnija na ovom turniru je bila selekcija Beogradskog karate saveza za koju je nastupalo 8 takmičara našeg kluba a oni su ukupno osvojili 7 medalja od toga 1 zlatnu, 2 srebrne i 4 bronzane medalje. Treba takođe napomenuti da je takmičenje bilo izuzetno kvalitetno a suđenje korektno što je za svaku pohvalu.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Školsko prvenstvo Beograda
Beograd, 25.10.2008. godine

 

Danas je u Beogradu u hali SD "Radnički" na Crvenom krstu održano školsko prvenstvo Beograda. Takmičari našeg kluba su predstavljajući svoje škole osvojili više nego ubedljivo prvo mestu u generalnom plasmanu a samim tim i prvo mesto u katama sa osvojenih 45 medalja od toga 20 zlatnih, 13 srebrnih i 12 bronzanih odličja.

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Kup Beograda za poletarce, pionire i nade
Obrenovac, 12.10.2008. godine

 

Danas je u Obrenovcu održan kup Beograda za mlađe uzrasne kategorije na kome su takmičari našeg kluba ubedljivo osvojili prvo mesto u generalnom plasmanu a takođe i prvo mesto u ukupnom plasmanu u katama. Takmičari karate kluba " Arena " su osvojili ukupno 27 medalja od toga 10 zlatnih, 6 srebrnih i 11 bronzanih odličja. Na ovom kupu učestvovao je 21 klub iz Beograda sa blizu 300 takmičara. Takođe treba pohvaliti organizatore kupa na dobro organizovanom takmičenju.

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"Trofej Beograda"
Beograd, 04.10.2008. godine

 

U subotu je u "Hali sportova" na Novom Beogradu održan tradicionalni karate turnir "Trofej Beograda". Na ovom turniru učestvovalo je 800 takmičara iz preko 70 klubova. Takmičari K.K. Arena su osvojili ukupno 13 odličja i to 2 zlatne, 2 srebrne i 9 bronzanih medalja. Učešće na "Trofeju Beograda"  pored Srbije je uzelo još nekoliko zemalja (Rusija, Italija, Crna Gora, Bosna i Herzegovina, Slovačka, Makedonija, Hrvatska)  a kvalitet takmičara je bio na izuzetno visokom nivou ali... kao i mnogo puta do sada, opšti je utisak da su veoma kvalitetno takmičenje pokvarile sudije. Izuzetno loše suđenje nateraće mnoge klubove da dobro razmisle pre nego što svoje takmičare pošalju na pojedina takmičenja a takav je slučaj i sa našim klubom.    

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"Vitez kup Srbije 2008"
Beograd, 28.09.2008. godine

 

Danas je Beogradu održan turnir "Vitez kup Srbije 2008". Na ovom turniru takmičari našeg kluba osvojili su 25 medalja od toga 8 zlatnih, 7 srebrnih i 10 bronzanih. U generalnom plasmanu u katama klub je zauzeo 2.mesto. Ove godine na "Vitez kupu Srbije" učestvovao je 41 klub sa preko 500 takmičara.

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Nova takmičarska sezona 2008/09
septembar 2008. godine

 

Karate klub "Arena" i takmičari našeg kluba ulaze u novu takmičarsku sezonu sa velikim ambicijama. Iz godine u godinu takmičari "Arene" osvajaju sve više medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima a nadamo se da će i u predstojećoj sezoni taj trend da se nastavi. U odeljku galerija možete pogledati najnovije fotografije naših takmičara, koji spremno dočekuju novu sezonu u izuzetnoj atmosferi u sali ali i van nje. Treninge, druženja, takmičenja, pobede, poraze... i još mnogo toga doživljavamo kao jedna VELIKA PORODICA.

 


 

XIII Balkanski dečiji šampionat
Kragujevac, 20-21.09.2008.godine

 

U subotu i nedelju u Kragujevcu je održan Balkanski šampionat za mlađe uzrasne kategorije. Prvog dana takmičenja na programu su bile kate pojedinačno i ekipno i borbe ekipno dok su drugog dana bile borbe pojedinačno. Iz našeg kluba u katama pojedinačno učestvovalo je četvoro takmičara ali nažalost niko od njih nije uspeo da osvoji medalju. Najbliži medalji bili su Isidora Stojanović (1997.god.) i Stefan Zdravković (1993.god.) koji su izgubili za 3.mesto dok su Ana Jovanović (izgubila u 2.kolu) i Romana Marković (izgubila u 1.kolu) takmičenje završile u eliminacijama. Generalno gledano takmičari našeg kluba su dobro odradili ovo takmičenje a nedostatak sreće, težak žreb pa i loše suđenje u pojedinim trenutcima su uticali da neko od njih ne uzme medalju. Ipak, vremena za žaljenje zbog slabog rezultata nema jer se okrećemo narednim izazovima i takmičenjima i krećemo u nove pobede a ovaj šampionat ostavljamo iza nas.

 

Slike>>>

 


 

XIII Balkanski dečiji šampionat
Kragujevac, 20-21.09.2008. godine

 

Ovog vikenda u Kragujevcu će biti održan XIII Balkanski šampionat za mlađe uzrasne kategorije. Iz našeg kluba reprezentaciju Srbije u katama će predstavljati:

 

1. Stojanović Isidora - 1997. godište


2. Jovanović Ana - 1994. godište


3. Zdravković Stefan - 1993. godište


4. Marković Romana - 1992. godište

 

Takođe treba spomenuti i ostalih troje kandidata koji su bili u najužoj kombinaciji da nastupaju na ovom prvenstvu ali "izgleda" da njihovi rezultati (osvajači medalja na prvenstvu države) tokom cele godine nisu nekome odgovarali i nisu bili dovoljni da se i oni nađu na ovom prvenstvu. To su Marković Aleksandar (1997.g), Romić Stefan (1996.g) i Mehmedali Sulejman (1994.g).

Što se tiče Balkanskog šampionata očekuje se da će ove godine biti jedan od najjačih i najkvalitetnijih do sada uz prisustvo desetak zemalja iz regiona.

 


 

"Bijeljina Open"
Bijeljina ( BiH), 14.09.2008.godine

 

Danas je u Bijeljini održan 2.međunarodni turnir "Bijeljina Open". Poslednji turnir pred dečije Balkansko prvenstvo koje će se održati u Kragujevcu doneo je našim takmičarima ali i trenerima uvid u formu reprezentativnih kandidata. Na ovom turniru učestvovalo je preko 400 takmičara a konkurencija je bila dobra jer su i ostali klubovi iz Srbije, Crne Gore i BiH proveravali formu svojih takmičara. Iz našeg kluba učešće na ovom turniru uzelo je 9 takmičara a osvojeno je isto toliko medalja od toga 6 zlatnih, 1 srebrna i 2 bronzane medalje.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Letnje pripreme "Kopaonik 2008"
23.08. - 30.08.2008. godine

 

Na Kopaoniku su od 23. do 30. avgusta održane pripreme takmičara našeg kluba. Na ovim pripremama učestvovalo je preko 40 takmičara koji su vredno trenirali 3 puta dnevno. Jedan kondicioni i dva karate treninga kao i izuzetna atmosfera na njima ali i van njih krasila je ove pripreme. Kopaonik kao planina i hotel "Olga Dedijer" su nam pružili obilje mogućnosti za treninge i zbog toga karate klub "Arena" već drugu godinu za redom održava pripreme svojih takmičara na ovoj prelepoj planini. Što se tiče pripremljenosti takmičara ona je posle Kopaonika na najvišem nivou jer su svi vredno trenirali a nakon početka nove takmičarske sezone ostaje nam da nadmašimo prošlogodišnji uspeh kada smo po broju medalja na turnirima i zvaničnim takmičenjima bili najuspešniji klub u katama u Srbiji.

 

Slike 1 >>>

Slike 2 >>>

Slike 3 >>>

Slike 4 >>>

 


 

U novom odeljku Novinski članci možete pogledati informacije o uspesima naših takmičara koji su izlazili u sportskoj štampi. U narednom periodu potrudićemo se da ovaj odeljak sajta unapredimo i sakupimo još isečaka iz sportske štampe kao i nadamo se buduće isečke koji će govoriti o uspesima našeg kluba.

 

 


 

"Deca Evrope"
Beograd, 21.06.2008. godine

 

Danas je u Beogradu u sportskom centru Banjica u organizaciji karate kluba "Evropa" održan međunarodni turnir "Deca Evrope". Na ovom turniru učestvovalo je 35 klubova sa preko 300 takmičara. Takmičari našeg kluba na poslednjem takmičenju u ovom delu sezone su ostvarili odlične rezultate. Osvojeno je prvo mesto u generalnom plasmanu sa ukupno 22 medalje ( 9 zlatnih, 5 srebrnih i 8 bronzanih medalja) a takođe je osvojen i veliki pehar namenjen sveukupnom pobedniku.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Polaganje za zvanja
Beograd, 19.06.2008.godine

 

U četvrtak 19. juna u sali našeg kluba održano je polaganje za zvanja. Svi kandidati su na polaganje izašli dobro pripremljeni i samouvereni da pokažu svoje znanje pred komisijom i polože za više zvanje. Svima onima koji su položili karate klub Arena od srca čestita i želi im da samo tako nastave i u buduće.

 

 

Slike 1 >>>

Slike 2 >>>

 


 

"Vidovdansko zvono"
Mladenovac, 14.06.2008. godine

 

U Mladenovcu je u subotu održan tradicionalni turnir "Vidovdansko zvono". Na ovom turniru učestvovalo je preko 30 klubova a iz našeg kluba učešće je uzelo 7 takmičara. Osvojeno je ukupno 5 medalja od čega 1 zlatna, 3 srebrne i 1 bronzana medalja.

 

Rezultati>>>

Slike>>>


 

VI Regionalno Evropsko prvenstvo
Slovenija, Maribor, 14.06.2008. godine

 

U subotu je u Mariboru održano VI prvenstvo Evrope za regije. Na ovom prvenstvu ženski kata tim Beograda ( Ivana Stepanović, Tamara Bajić, Marija Krstić ) članice našeg kluba izgubile su u prvom kolu od zapadne Slovačke. U ženskoj konkurenciji u katama prvo mesto je osvojio tim iz Španije, druge su bile takmičarke iz Podgorice dok su treća mesta zauzele devojke iz Nemačke i ekipa Vojvodine. Učestvovalo je 18 timova.  

 

Slike>>>

 


 

VI Regionalno Evropsko prvenstvo
Slovenija, Maribor, 14.06.2008. godine

 

U subotu će se u Mariboru (Slovenija) održati šesti po redu regionalni šampionat Evrope. Na ovom prvenstvu za selekciju Beogradskog karate saveza nastupiće i takmičarke našeg kluba : Ivana Stepanović, Tamara Bajić i Marija Krstić u katama ekipno. Iz naše zemlje u Mariboru će nastupiti po tri ekipe ( iz 3 regiona ) u katama i borbama a takmičenje će se kao i do sada odvijati samo u ekipnoj konkurenciji.

 

 

 


 

"Balaton karate cup 2008"
Siofok, Mađarska, 07-08.06.2008. godine

 

Ovog vikenda u Mađarskoj je održan internacionalni karate turnir uz učešće takmičara iz nekoliko zemalja (Austrija, Češka, Slovačka, Poljska, Rumunija, Hrvatska...). Iz našeg kluba na ovom turniru učestvovali su: Ilinčić Tamara (1995) , Jovanović Ana (1994) , Mehmedali Sulejman (1994), Marković Romana (1992) i Stepanović Ivana (1990) a osvojeno je ukupno 4 medalje (2 zlatne i 2 bronzane medalje). Ovaj turnir je bio jedno iskustvo više za naše takmičare koji su i van naše zemlje dostojno reprezentovali svoj klub.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"Roda Cup 2008"
Beograd, 01.06.2008.godine

 

Danas je u hali "Pinki" u Zemunu održan "Roda Cup 2008". Na ovom turniru učestvovalo je preko 1000 takmičara iz 86 klubova. Takmičari našeg kluba osvojili su ukupno 13 medalja od čega 4 zlatne, 3 srebrne i 6 bronzanih medalja. Ovaj turnir je bio jedna od poslednjih provera pred Balkanski šampionat za mlađe uzrasne kategorije (od 1997.god. do 1992.god) koji će se održati u septembru mesecu u Srbiji.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Kup Srbije za kadete, juniore i seniore
Jagodina, 25.05.2008.godine

 

U nedelju je u Jagodini u spotskoj sali "Jassa" održan kup države za kadete juniore i seniore. Na ovom kupu nastupilo je preko 100 klubova sa više od 700 takmičara. Takmičari našeg kluba osvojili su ukupno 4 medalje od čega 2 zlatne i 2 bronzane medalje. Zlatne medalje osvojili su Marki Aleksandar u juniorskoj konkurenciji i seniorski ženski kata tim koji je pobedom na ovom kupu osvojio duplu krunu ( pre 2 meseca osvojile su i prvenstvo države ). Generalno gledano klub je zadovoljan rezultatima svojih takmičara na ovom kupu ali ostaje žal za medaljom u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji kod devojaka u katama jer su naše takmičarke imale kvalitet za medalju ali sticajem okolnosti na koje nisu mogle da utiču ih nisu osvojile. 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"Dunav kup" - "Novi Sad Open 2008"
Novi Sad, 17-18.05.2008.godine

 

U subotu je u Novom Sadu održan internacionalni turnir  "Dunav kup" za kadete, juniore i seniore u ekipnoj konkurenciji na kome su učestvovali takmičari iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Mađarske, Crne Gore i Srbije. U nedelju je na programu bio turnir  "Novi Sad Open 2008" koji je okupio oko 500 takmičara iz preko 70 klubova. Takmičarke našeg kluba ( seniorke kate ekipno ) su prvog dana osvojili bronzanu medalju dok je drugog dana nadmetanja osvojeno ukupno 22 medalje od čega 5 zlatnih, 6 srebrnih i 11 bronzanih medalja. Takođe drugog dana smo osvojili i pehar namenjen najboljima kod takmičara muškaraca u katama.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Kup Beograda za kadete,juniore i seniore
Beograd, 10.05.2008.godine

 

Danas je u Beogradu održan kup Beograda za kadete, juniore i seniore. U hali SD "Radnički" na ovom kupu učestvovalo je 35 klubova iz Beograda sa preko 300 takmičara. Takmičari našeg kluba osvojili su ukupno 2 zlatne i 4 bronzane medalje i u ukupnom plasmanu u katama zauzeli 2.mesto. U seniorskoj konkurenciji kod devojaka očekivano smo uzeli dve zlatne medalje dok smo kod kadetkinja i kadeta takođe očekivali zlatne medalje međutim naši takmičari nisu uspeli da ostvare taj cilj. Ali.... vremena za detaljnije analize nema već se okrećemo daljim obavezama i počinjemo pripreme za kup države koji će se održati za dve nedelje.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

XXII memorijalni turnir "Dušan Rakić Brajan"

Beograd, 10.05.2008.godine

 

Danas je u hali SD "Radnički" na Crvenom Krstu održan memorijalni turnir "Dušan Rakić Brajan". Na ovom turniru učestvovalo je 30 klubova iz Srbije sa preko 350 takmičara. Takmičari našeg kluba u katama a i u generalnom plasmanu (domaćin nije ulazio u izbor) su osvojili 1. mesto. Osvojeno je ukupno 17 medalja od čega 9 zlatnih, 3 srebrne i 5 bronzanih medalja. Takmičari našeg kluba osvojili su u ekipnoj (dečaci i devojčice 1999.god) konkurenciji i dve torte za prva mesta a kao nagradu iznenađenja za 1.mesto u ukupnom plasmanu domaćin je dodelio našem klubu televizor.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Prvenstvo Srbije za poletarce i nade
Beograd, 04.05.2008.godine

 

Danas je u Beogradu održano prvenstvo države za poletarce i nade. Na ovom prvenstvu učestvovalo je 125 klubova sa preko 700 takmičara. Takmičari našeg kluba osvojili su ukupno 8 medalja od čega 2 zlatne, 2 srebrne i 4 bronzane medalje. Na kraju kada se sumiraju rezultati (medalje) na prvenstvu države za poletarce, pionire i nade koje je održano u ova dva dana NAŠ KLUB JE NAJUSPEŠNIJI U KATAMA U 2008.GODINI ZA OVE UZRASNE KATEGORIJE SA OSVOJENIH 7 ZLATNIH, 5 SREBRNIH I 13 BRONZANIH MEDALJA.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Prvenstvo Srbije za mlađe i starije pionire
Beograd, 03.05.2008.godine

 

Najuspešniji. Danas je u Hali sportova na Novom Beogradu održano prvenstvo države za mlađe i starije pionire. Nikad masovnije takmičenje okupilo je 127 klubova iz cele Srbije sa preko 700 takmičara. Takmičari našeg kluba osvojili su ukupno 5 zlatnih, 3 srebrne i 9 bronzanih medalja i u ukupnom plasmanu u katama zauzeli 1. mesto dok smo u generalnom plasmanu zauzeli 2. mesto. Naporan rad tokom cele godine a posebno poslednjih nekoliko dana uoči prvenstva urodio je plodom pa smo zasluženo poneli epitet najboljih u katama.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

VI Balkansko policijsko prvenstvo
Bugarska, Sofija, 14-17.04.2008.godine

 

U Bugarskoj je protekle nedelje održano VI Balkansko policijsko prvenstvo. Na ovom prvenstvu učestvovao je i takmičar našeg kluba Vojinović Nikola koji je u katama zauzeo treće mesto i okitio se bronzanom medaljom.

 

 

 

 


 

"Zlatni pojas Čačka"
Čačak, 12.04.- 13.04.2008.godine


Ovog vikenda u Čačku je održan 37. tradicionalni "Zlatni pojas Čačka". U subotu je održano takmičenje za kadete, juniore i seniore dok su u nedelju nastupile mlađe uzrasne kategorije. Na ovom turniru učestvovalo je preko 2000 takmičara. Prvog dana takmičenja takmičari našeg kluba osvojili su 4 medalje od čega 2 srebrne i 2 bronzane medalje dok su drugog dana naši mlađi takmičari osvojili ukupno 14 medalja od čega 1 zlatnu, 6 srebrnih i 7 bronzanih medalja.

 

Rezultati 1.dan>>>

Rezultati 2.dan>>>

Slike>>>

 


 

Balkansko prvenstvo za seniore
Grčka, Volos, 05.04. - 06.04.2008.godine


Ovog vikenda održano je prvenstvo Balkana za seniore na kome je nastupala naša takmičarka Ivana Stepanović. Ivana je odlično počela takmičenje ali je nažalost izgubila za ulazak u finale od drugarice iz reprezentacije Dunje Žeravić dok je kasnije za treće mesto izgubila od takmičarke iz Turske i na kraju zauzela 5. mesto.

 

 


 

Balkansko prvenstvo za seniore
Grč
ka, Volos, 05.04 - 06.04. 2008.godine


U četvrtak u večernjim časovima seniorska reprezentacija Srbije krenuće na put u Grčku gde se ovog vikenda održava prvenstvo Balkana. Za reprezentaciju naše zemlje nastupaće i takmičarka našeg kluba Ivana Stepanović u pojedinačnoj konkurenciji u katama. Prvenstvo Balkana će kao i mnogo puta do sada biti veoma kvalitetno jer na prvenstvu nastupaju zemlje koje i na Evropskim prvenstvima osvajaju veliki broj medalja pa se ono može nazvati i mini Evropsko prvenstvo. Što se tiče Ivaninog odlaska kao i mnogo puta do sada veliku zahvalnost dugujemo firmi SISTEM-FTO i gospodinu Milovanu Miloševiću koji nam je uvek izlazio u susret i pomagao našem klubu.

 

 


 

Prvenstvo Beograda za mlađe i starije pionire
Beograd, 29.03.2008.godine


Danas je u Beogradu održano prvenstvo Beograda za mlađe i starije pionire a takmičari našeg kluba su osvojili ukupno 11 medalja od čega 5 zlatnih, 2 srebrne i 4 bronzane medalje. Na ovom prvenstvu učestvovalo je blizu 350 takmičara iz preko 30 klubova.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Prvenstvo Srbije za seniore
Beograd, 22.03.2008.godine


Danas je u Beogradu održano prvenstvo Srbije za seniore. Takmičarke našeg kluba Ivana Stepanović, Tamara Bajić i Marija Krstić postale su prvakinje države u katama dok su u pojedinačnoj konkurenciji Ivana Stepanović i Marko Todorović izgubili za treće mesto. Suđenje je ponovo bilo diskutabilno jer su na borilištu u ženskoj konkurenciji u katama sve mečeve sudili troje sudija (od petoro sudija) iz Vojvodine a gle čuda prva tri mesta su osvojile takođe takmičarke iz Vojvodine. Ne umanjujući uspeh pomenutih takmičarki koje su izuzetno kvalitetne ostaje gorak ukus i sumnja u tendenciozno suđenje. Nama ostaje da još više vežbamo a ovakve stvari nas sigurno neće pokolebati jer ćemo iz ovoga izaći još jači i bolji.

 

Slike>>>

 


 

Prvenstvo Beograda za seniore
Sopot, 16.03.2008.godine


PONOVO NAJBOLJI. Kao i prošle godine takmičari našeg kluba su zauzeli prvo mesto u generalnom plasmanu i prvo mesto u katama na seniorskom prvenstvu Beograda. Ponovo smo dokazali da se u našem klubu vežba najbolji karate u Beogradu a to rezultati najbolje govore. Osvojeno je ukupno 7 medalja od čega 2 zlatne, 3 srebrne i 2 bronzane medalje. U ženskoj konkurenciji smo opet bili neprikosnoveni (Ivana Stepanović 1.mesto, Mirjana Radovanović 2.mesto, ženski kata tim 1.mesto i dva 3.mesta) a ove godine smo imali predstavnika i u finalu kod muškaraca (Marko Todorović 2.mesto) dok je muški tim takođe osvojio 2.mesto. Ipak naše takmičare sledeće nedelje očekuju velika iskušenja na prvenstvu države, koje očekujemo spremni i nadamo se najboljem.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"Memorijal Ðura Prokić"
Sopot, 16.03.2008.godine


Danas je u Sopotu održan IV memorijal "Ðura Prokić" u organizaciji karate kluba Diplomatic. Takmičari našeg kluba ponovo su bili najbolji i sa 18 medalja ( 10 zlatnih, 3 srebrne i 5 bronzanih medalja) zauzeli prvo mesto u generalnom plasmanu za kate dok smo u ukupnom plasmanu zauzeli treće mesto. Na takmičenju je učestvovalo preko 800 takmičara iz 40 klubova. Dobra organizacija i korektno suđenje je za naš klub uvek bila preporuka da učestvujemo na ovim turnirima.Takođe treba napomenuti da smo osvojili dva velika pehara a naša takmičarka Jerko Marija je proglašena za najuspešniju takmičarku u katama na ovom turniru.

 

Rezultati>>>

Slike>>>


 

Prvenstvo Beograda za poletarce i nade
Beograd, 08.03.2008.godine


U subotu je u hali "Pinki" u Zemunu održano prvenstvo Beograda za poletarce i nade. Takmičenje je obeležilo loše suđenje u katama ne vezano za takmičare našeg kluba koji su i pored tendencioznog suđenja uspeli da budu među najboljima. Ponovo su se pojavile pojedine sudije koje su se više bavile klubovima iz kojih dolaze nego dobrim suđenjem i svojim neznanjem doprineli da opšti utisak bude loš mada to nažalost nije ništa novo. Ipak takmičari našeg kluba ( učestvovalo njih 11 ) osvojili su ukupno 14 medalja od čega 4 zlatne, 3 srebrne, 7 bronzanih medalja i svi su izborili plasman na prvenstvo države koje će se održati početkom maja.

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

"TK Open"
BiH, Tuzla, 01.03.2008.godine

 

U subotu je u Tuzli održan internacionalni turnir "TK Open". Na ovom veoma jakom turniru gde je učestvovalo nekoliko zemalja prvog dana takmičenja nastupali su seniori. I u ženskoj i u muškoj konkurenciji u katama takmičari našeg kluba su posle velike borbe uspeli da se nađu u finalu. Ivana Stepanović je u ženskoj konkurenciji nažalost osvojila 2. mesto izgubivši u finalu od veoma dobre takmičarke iz Crne Gore dok je Marko Todorović u finalu pobedio takođe odličnog takmičara iz Hrvatske. Ovaj turnir je bio dobra provera pred nastupajuće prvenstvo Beograda i države za seniore pa se nadamo da će naši takmičari i na predstojećim takmičenjima beležiti odlične rezultate.


Rezultati>>>

Slike>>>

 


 

Trofej Zvezdare
Beograd, 16.02.2008.godine

 

U subotu je u hali sportskog društva "Radnički" u Beogradu održan "Trofej Zvezdare". Na ovom turniru takmičari našeg kluba osvojili su ukupno 20 medalja od čega 11 zlatnih, 4 srebrne i 5 bronzanih medalja. Našim takmičarima ovo je bio jedan od kontrolnih turnira pred nastupajuća prvenstva Beograda i države a trenerima odličan uvid u formu takmičara.

 

Rezultati>>>

Slike>>>


 

Evropsko prvenstvo za kadete i juniore
Italija, Trst, 15-17.02.2008.godine


Proteklog vikenda održano je prvenstvo Evrope za kadete i juniore u Italiji. Naša takmičarka Ivana Stepanović u kadetskoj konkurenciji je imala izuzetno težak žreb tako da je na početku izgubila od takmičarke iz Španije a u njenom delu žreba bile su i Bugarka (3.mesto na prošlom prvenstvu Evrope), Turkinja (3.mesto na prošlom prvenstvu evrope), Nemica (prošlogodišnja šampionka Evrope), dok je u drugom delu žreba sve bilo podređeno domaćoj takmičarki tako da se ona bukvalno prošetala do finala i osvojila Evropsko prvenstvo. Muški kata tim za koji je nastupao naš takmičar Marko Todorović je izgubio u eliminacijama od prvaka Evrope reprezentacije Španije dok su kasnije u repasažu pobedili reprezentaciju Poljske i za 3. mesto izgubili od reprezentacije Turske (osvajači medalje na prošlom Evropskom prvenstvu).

 

Slike>>>

 Evropsko prvenstvo za kadete i juniore
Italija, Trst, 15-17.02.2008. godine


U sredu u jutarnjim časovima dvoje takmičara našeg kluba kreću na put u Italiju gde će se održati 35. Evropsko prvenstvo za kadete i juniore. Boje naše zemlje u Italiji će braniti Ivana Stepanović u pojedinačnoj konkurenciji kod kadetkinja u katama dok će u ekipnoj konkurenciji u katama nastupiti Marko Todorović. Ivana će na EP nastupiti u subotu dok će Marko sa ekipom nastupati u nedelju. Klub jedino što očekuje od Marka i Ivane je da daju sve od sebe mada treba podsetiti da je Ivana prošlo Evropsko prvenstvo izgubila u borbi za 3. mesto pa se nadamo da i ove godine može da se uključi u borbu za medalju dok će i muški tim takođe biti jedan od kandidata za visok plasman. Ipak za velike ambicije treba da se poklopi mnogo stvari (sreća, dobar žreb, raspoloženost takmičara....).

 

 


 

Seminar Luke Valdesija

Kata kup Beograda
Beograd, 09.02.2008. godine


U subotu je u hali sportova na Novom Beogradu održan seminar svetskog šampiona u katama Luke Valdesija a u okviru seminara je održan kata kup Beograda. Ovaj turnir je bio prvi turnir za naše takmičare u 2008. godini i na njemu smo ponovo dokazali i pokazali da nam je mesto u vrhu srpskog karatea. Naime takmičari našeg kluba zauzeli su ubedljivo prvo mesto u generalnom plasmanu sa osvojenih 27 medalja od toga 11 zlatnih, 6 srebrnih i 10 bronzanih medalja a klub je osvojio veliki pehar kao najuspešniji klub na ovom turniru. Seminar Luke Valdesija je bio izuzetno posećen i Beogradski karate savez je napravio izuzetan potez kada je u naš grad doveo sigurno jednog od najboljih svetskih šampiona u katama svih vremena.

 

Rezultati>>>

Slike>>>


 

Zimske pripreme "Ivanjica 2008"
Ivanjica, 12.01. - 19.01.2008. godine


U organizaciji karate kluba "Arena" u hotelu "Golija" u Ivanjici održane su pripreme naših takmičara za predstojeći prvi deo sezone u kojoj ih očekuju veliki izazovi ( kupovi,prvenstva države, Balkansko prvenstvo...). Na ovim pripremama rađena su po tri treninga dnevno od čega jedan kondicioni i dva karate treninga. Atmosfera na pripremama je bila odlična što je svakako uticalo da se takmičari dobro spreme za predstojeću sezonu.

 

Slike sa treninga>>>

Slike>>>

 


 

Karate klub "Arena" u 2007. godini

 

Karate klub "Arena" je prošlu 2007. godinu završio sa impresivnim učinkom. Takmičari našeg kluba su učestvovali na turnirima, kupovima i prvenstvima u našoj zemlji ali su takođe učestvovali i na Balkanskim, Mediteranskim, Evropskim i svetskim prvenstvima kao i na jakim internacionalnim turnirima gde su imali zapažene rezultate. Naši takmičari su bili prisutni na 45 turnira u 2007. godini gde su osvojili ukupno 473 medalje od toga 196 zlatnih, 117 srebrnih i 160 bronzanih medalja. U novu 2008. godinu kao klub ulazimo sa još većim optimizmom i ambicijama da poboljšamo uspeh iz 2007.godine a to ćemo sigurno postići zahvaljujući dobrim i kvalitetnim radom sa takmičarima svih uzrasta od poletaraca do seniora.

 

 


 

Početak>>>

 

......................2007.godina......................