hit counter

Posetite nas na:

 

 

 

Vesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Pripreme reprezentacije Srbije
Kragujevac, 22-23.12.2012.godine

U Kragujevcu će se ovog vikenda održati pripreme reprezentacije Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore. Na ove pripreme od strane selektora u katama Petra Kosanovića pozvan je i naš takmičar Luka Bogdanović koji je osvajanjem medalje na državnom prvenstvu zaslužio poziv selektora. Pripreme se održavaju povodom predstojećeg Prvenstva Evrope za kadete, juniore i mlađe seniore koje će se održati u Turskoj u februaru mesecu.

 

 

 

 


 

Prvenstvo Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore
Beograd, 16.12.2012.godine

U Beogradu je danas održano državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore. Takmičenje se odvijalo na 6 borilišta u Hali „Šumice“ uz prisustvo 107 klubova iz cele Srbije. Iz našeg kluba učešće je uzelo 6 takmičara a osvojena je jedna bronzana medalja koju je osvojio Bogdanović Luka u kategoriji kadeta  u katama pojedinačno. Treba napomenuti i da su dve naše takmičarke Tomić Teodora i Perendić Katarina posle nekoliko pobeda izgubile u mečevima za 3.mesto. Opšti utisak je da je veoma loše suđenje obeležilo ovo takmičenje a dobra organizacija ovog prvenstva kao i puna dvorana...pale su u drugi plan. Sve čestitke našim takmičarima na ostvarenim rezultatima.

 

 

 

 


 

„Nippon top ten“
Beograd, 15.12.2012.godine

Danas je u Beogradu u hali SD „Radnički“ na Crvenom krstu održan turnir „Nippon top ten“. Ove godine Karate klub „Nippon“ proslavio je 15 godina postojanja a ovaj turnir uveličao je i ambasador Japana kao i bogat program koji je pripremila domaćin ovog turnira Tanja Petrović. Za najmlađe je bio tu i Deda Mraz koji je delio paketiće kao i razne radionice gde su deca mogla da nauče nešto novo i zanimljivo. Na ovom turniru učestvovalo je 6 naših takmičara a osvojeno je 8 medalja od toga 1 zlatna, 3 srebrne i 4 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Školsko prvenstvo Srbije
Banatsko novo selo, 17.11.2012.godine

U subotu je u Banatskom novom selu održano državno prvenstvo za učenike osnovnih i srednjih škola. Na ovom prvenstvu učestvovalo je preko 200 takmičara iz cele Srbije a takmičenje se odvijalo na tri borilišta. Iz našeg kluba na ovom prvenstvu učestvovalo je 12 takmičara a osvojeno je ukupno 16 medalja od toga 6 zlatnih, 7 srebrnih i 3 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Prvenstvo Beograda za kadete, juniore i mlađe seniore
Beograd, 11.11.2012.godine

U Beogradu je u „Hali Sportova“ u nedelju održano regionalno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore koje je ujedno bilo i kvalifikaciono za prvenstvo države. Na ovom prvenstvu učestvovalo je 22 kluba sa preko 100 takmičara. Iz našeg kluba na ovom prvenstvu učestvovalo je 6 takmičara a osvojena je jedna srebrna medalja koju je osvojila Tamara Ilinčić u kategoriji juniorke kate pojedinačno. Bilans medalja bi sigurno bio uspešniji da sudije nisu u nekoliko navrata oštetile naše takmičare jer smo realno očekivali još 2 medalje. Nakon ovoga ostaje nam da se još bolje pripremimo za državno prvenstvo koje će biti u prvoj polovini decembra meseca. Takođe treba napomenuti da su se svi naši takmičari koji su učestvovali kvalifikovali za državno prvenstvo.

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

Kup Srbije za poletarce, pionire i nade
Kragujevac, 10.10.2012.godine

Danas je u Kragujevcu u sportskoj hali „Jezero“ održan nacionalni kup za mlađe uzrasne kategorije uz učešće preko 600 takmičara iz cele Srbije. Na ovom kupu iz našeg kluba učestvovalo je 9 takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 1 zlatna i 4 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 


 

Školsko prvenstvo Beograda
Beograd, 04.10.2012.godine

U Beogradu je u nedelju održano Prvenstvo Beograda za učenike osnovnih i srednjih škola. Na ovom prvenstvu nastupalo je 16 naših takmičara koji su branili boje svojih škola. Osvojeno je ukupno 31 medalja od toga 17 zlatnih, 9 srebrnih i 5 bronzanih medalja.

 

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>


 

Kup Beograda za poletarce, pionire i nade
Beograd, 04.11.2012.godine

U nedelju je u „Hali Sportova“ na Novom Beogradu uz učešće 23 Beogradska kluba održan Kup Beograda za mlađe uzrasne kategorije koji je ujedno bio i kvalifikacioni za Kup Srbije. Takmičenje se odvijalo na tri borilišta. Iz našeg kluba učestvovalo je 12 takmičara a osvojeno je ukupno 12 medalja od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 7 bronzanih medalja.

 

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

„Vitez kup“
Beograd, 28.10.2012.godine

Danas je u „Hali Sportova“ na Novom Beogradu održan šesti po redu „Vitez kup“. Na ovom turniru učestvovalo je preko 600 takmičara a takmičenje se odvijalo na 6 borilišta. Takmičari našeg kluba ostvarili su odlične rezultate. Na „Vitez kupu“ učestvovalo je 13 naših takmičara a osvojeno je ukupno 16 medalja od toga 6 zlatnih, 5 srebrnih I 5 bronzanih medalja. Ovaj turnir je za pojedine takmičare bio odlična provera pred Školsko prvenstvo Beograda i Kup Beograda koji će se održati naredne nedelje. Sve čestitke našim takmičarima i želimo im puno sreće i uspeha na predstojećim takmičenjima.

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 


 

Produžen upis novih članova

Beograd, Oktobar, 2012.godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U proteklih šest godina postojanja naši takmičari doneli su preko 1800 medalja sa domaćih i internacionalnih takmičenja  čime malo koji klub može da se pohvali. Prepoznatljiva karate škola je tajna našeg uspeha. Tokom oktobra meseca u našem klubu biće otvoren upis za nove članove. Pozivamo sve zainteresovane bez obzira na godine da dođu u Sportski centar „Voždovac“ na Banjici i vežbaju sa nama.

Sve informacije u vezi treninga možete dobiti na telefon 062-851-00-34.

 

 

 


 

Polaganje za početnička zvanja
Beograd, 12.10.2012.godine

U petak je u sali našeg kluba održano polaganje za početnička zvanja. Novi članovi koji su u septembru počeli da treniraju uspeli su da savladaju osnovnu tehniku i zasluženo polože za svoje prvo zvanje. Na ovom polaganju novi članovi prikazali su zavidan nivo znanja i od njih očekujemo da nastave putem kojim su krenuli u čemu će im treneri u klubu pomoći kako bi izrasli u kvalitetne takmičare. Članovi koji su položili za svoje prvo zvanje su:

Popović Matija
Šurbatović Branko
Putniković Nemanja
Todorović Lana
Voronin Vladimir
Mitrović Lazar
Radučić Aleksa
Vukanić Miloš
Đukić Ognjen

 

Čestitamo svima koji su položili i želimo im puno uspeha u daljem treniranju. 

 

 

 

Slike >>>

 


 

Treninzi za decu iz vrtića „Mačak Garfild“
Beograd, oktobar 2012.godine

Polovinom oktobra meseca naš klub je ostvario saradnju sa vrtićem „Mačak Garfild“ iz Mirijeva. Naši novi drugari koji idu u obdanište počeli su sa treninzima gde će uz pomoć trenera upoznati a nadamo se i zavoleti karate sport. 

 

 

 

 

 

 

 


 

“Kranj open 2012”
Kranj, Slovenija, 30.09.2012. godine

U subotu je u Kranju održan turnir “Kranj open”. Na turniru su učestvovali takmičari iz nekoliko zemalja. Odlična atmosfera i organizacija odlika su ovog takmičenja. Iz našeg kluba na turniru je učestvovala Jerko Marija (2000.god.) u katama pojedinačno koja je osvojila zlatnu medalju. Marija je imala tri meča a sve mečeve je dobila sa po 3:0.

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

“Bijeljina open”
Bijeljina, BiH, 23.09.2012.godine

U nedelju je u Bijeljini održan tradicionalni turnir “Bijeljina open”. Na ovom turniru učestvovalo su takmičari iz nekoliko zemalja iz okruženja a takmičenje se odvijalo na 3 borilišta. Iz našeg kluba učestvovalo je 8 takmičara a osvojeno je ukupno 4 medalje od toga 1 zlatna, 1 srebrna i 2 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Trening reprezentacije Srbije
Kragujevac, 15.09.2012.godine

U subotu je u Kragujevcu u hotelu Šumarice održan trening reprezentacije. Selektor Petar Kosanović pozvao je širi spisak reprezentacije za kadete i juniore radi uvida u trenutne mogućnosti takmičara. Na spisku su se našli i takmičari našeg kluba: Ilinčić Tamara, Bogdanović Luka, Perendić Katarina i Pavlović Boško. Nakon prepodnevnog treninga popodne je bilo rezervisano za kontrolne mečeve a mečeve su sudile sudije koje su se okupile na nacionalnom licenciranju. 

 

 

Slike >>>

 

 


 

Pripreme za novu sezonu
Ivanjica, Javor, 19-26.08.2012.godine

U periodu od 19. do 26. avgusta na planini Javor iznad Ivanjice na 1000 m nadmorske visine održane su pripreme naših takmičara za novu sezonu. Treniralo se tri puta dnevno od kojih su dva bila karate treninga (pre i posle podne) dok je  jutarnji trening bio kondicioni. Na raspolaganju našim takmičarima je bila i teretana koju smo iskoristili na najbolji mogući način za vežbe snage. Radilo se na poboljšanju motoričkih sposobnosti, skočnosti, eksplozivnosti, jačanju određenih mišićnih grupa neophodnih za izvođenje pokreta, ispravljanju tehnike, razgibavanje.... Pored napornih treninga bilo je vremena i za odmor, druženje, šalu, proslavu rođendana pa verujemo da će ove pripreme takmičarima ostati u lepom sećanju. 

 

 

Slike >>>

 

 


 

Pripreme za novu sezonu
Ivanjica, Javor, 19-26.08.2012.godine

U periodu od 19. do 26. avgusta na planini Javor u istoimenom hotelu biće održane pripreme za naše sportiste. Na pripremama će se raditi na kondiciji, korekciji tehnike, snazi, eksplozivnosti, skočnosti... Nakon ovih priprema nadamo se da će naši takmičari spremno dočekati početak naporne sezone.

 

 

 

 


 

Šesti rođendan Karate kluba „Arena“
Beograd, 04.08.2012.godine

Na današnji dan pre šest godina osnovan je Karate klub „Arena“. Grupa zaljubljenika u karate na čelu sa Mihajlović Sanjom, Petrović Jelenom i Ilić Miroslavom 2006. godine odlučila je da krene svojim putem i osnuje klub koji će u proteklih šest godina postati sinonim za kvalitet i dobre rezultate kako u Srbiji tako i na internacionalnoj sceni. Pored domaćih takmičenja osvajali smo i Balkanska, Evropska i Svetska odličja kojima malo koji klub u Srbiji može da se pohvali. U narednom periodu cilj kluba je da ojača bazu odnosno karate školu koja je prepoznatljiva i koja je do sada davala kvlitetne rezultate a na takmičarskom planu da nastavimo kontinuitet dobrih rezultata koji nas je pratio u proteklim godinama.   

 

 

 


 

Nacionalni kamp
Topola, Oplenac, 16-22.07.2012.godine

U Topoli je u hotelu „Oplenac“ u periodu od 16. do 22. jula održan Nacionalni kamp za perspektivne takmičare iz Beograda u organizaciji Karate federacije Srbije. Kamp je okupio oko 70 najkvalitetnijih takmičara u katama i borbama. Iz našeg kluba na ovom kampu učestvovalo je petoro takmičara i to: Kikanović Andrea, Jerko Marija, Gojačić Ema, Bogdanović Luka i Perendić Katarina. Odlična organizacija sa kvalitetnim treninzima ali i vremenom za druženje, odlazak na bazen..odlika su ovogodišnjeg kampa koji će sigurni smo takmičarima ostati u lepom sećanju.

 

 

 


 

Nacionalni Kamp
Topola, Oplenac, 16-22.07.2012.godine

U ponedeljak će u Topoli na Oplencu početi Nacionalni kamp u organizaciji Karate federacije Srbije. Na ovom kampu će učestvovati potencijalni reprezentativni kandidati iz Beograda koji su na osnovu rezultata pozvani od strane nacionalne federacije. Iz našeg kluba na ovom kampu učestvovaće petoro takmičara i to Kikanović Andrea, Jerko Marija, Gojačić Ema, Bogdanović Luka i Perendić Katarina. Zbog privatnih obaveza na ovom kampu na žalost nije moglo da učestvuje i još nekoliko naših takmičara koji su bili na spisku. Proteklih godina kamp je bio dobro organizovan sa kvalitetnim treninzima pa verujemo da će i ove godine takmičari biti zadovoljni i vratiti se spremni za nove izazove.

 

 

 


 

Treninzi tokom leta
Jul-avgust 2012.godine

I ove kao i prethodnih godina naš klub je omogućio svojim takmičarima treninge za vreme leta kako bi spremno dočekali napornu sezonu koja je pred njima. Kombinovani treninzi (kondicija i karate) će se odvijati tokom celog leta. Pored treninga u sali gde će se vežbati karate tehnika kao i elementi na koje će se baciti poseban akcenat (snaga, skočnost, eksplozivnost...), kondicione treninge ćemo obavljati na trim stazi u Banjičkoj šumi koja se nalazi odmah pored sportskog centra. Pozivamo i sve zainteresovane koji nisu članovi našeg kluba da nam se pridruže i treniraju sa nama. 

 

 


 

Polaganje za zvanja
Beograd, 16.06.2012.godine

U subotu je u sali našeg kluba održano polaganje za zvanja. Kandidati koji su izašli na ispit shvatili su ovo polaganje veoma ozbiljno i po prikazanom naš klub ne treba da brine za budućnost. Karate klub „Arena” čestita svima koji su položili i želi im uspeh u daljoj karijeri.

 

 

 

Kandidati koji su položili za zvanja:

 

Dragović Luka – žuti pojas
Ilić Dušan – žuti pojas
Isailović Isidora – žuti pojas

Šponja Dušan – crveni pojas
Bošković Uroš – crveni pojas
Kodžopeljić Nadica – crveni pojas
Šijaković Ognjen – crveni pojas

Baškot Vojin – zeleni pojas
Šikić Vuk – zeleni pojas
Nedeljković Petar – zeleni pojas
Rajičić Aleksa – zeleni pojas
Sandić Stefan – zeleni pojas

Đuriček Andrej – plavi pojas
Mitrović Ivan – plavi pojas
Mitrović Vesna – plavi pojas
Karanović Katarina – plavi pojas
Đorđević Aleksandar – plavi pojas
Prodanović Miloš – plavi pojas
Đukić Mateja – plavi pojas

 

 

Slike >>>

 


 

Regionalno Evropsko prvenstvo
Rusija, Moskva, 07-10.06.2012.godine

Proteklog vikenda u Moskvi je održano Regionalno prvenstvo Evrope na kome  su sudije polagale za viša zvanja u Evropi. Ilić Miroslav je položio za najviše zvanje u Evropi u borbama REFEREE A i uz najviše zvanje koje ima u katama (JUDGE A) postao KARATE REFEREE. Petrović Jelena je položila za JUDGE B u borbama i JUDGE A (najviše zvanje) u katama. Članovi Evropske sudijske komisije su prilikom dodele diploma izrazili pohvale na račun  sudija što je još jedan dokaz da Srbija pored kvalitetnih takmičara ima i vrhunske sudije u Evropi.

 

 

Sport - 12.06.2012.godine >>>

 

Sportski žurnal - 12.06.2012.godine >>>

 

 


 

"Trofej Čačka - Zoran Petrović"

Čačak, 03.06.2012.godine

Proteklog vikenda u Čačku je održan "Trofej Čačka Zoran Petrović". Na ovom turniru učestvovalo je oko 600 takmičara iz nekoliko zemalja iz okruženja. Iz našeg kluba učešće je uzelo 5 takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 2 zlatne, 2 srebrne i 1 bronzana medalja.

 

 

Rezultati >>>

 

Slike >>>

 


 

Kup Srbije za kadete,juniore,ml.seniore i seniore

Čačak,27.05.2012.godine

U nedelju je u Čačku održan Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Na ovom kupu učestvovalo je preko 80 klubova iz cele Srbije. iz našeg kluba učestvovalo je 7 takmičara a osvojeno je ukupno 2 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati >>>

 

Slike >>>

 

 


 

"Dunav kup"

Novi Sad, 20.05.2012.godine
U nedelju je u Novom Sadu održan tradicionalni turnir Dunav kup. Na ovom turniru učešće je uzelo oko 400 takmičara iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. Iz našeg kluba učešće je uzelo 9 takmičara a osvojeno je ukupno 7 medalja od toga 2 srebrne i 5 bronzanih medalja.

 

Rezultati >>>

 

Slike >>>

 


 

„Memorijal Đura Prokić“
Sopot, 28.04.2012.godine

Juče je u Sopotu održan Memorijalni turnir „Đura Prokić“. Na ovom turniru nastupilo je oko 200 takmičara iz 17 klubova a iz našeg kluba učestvovalo je 8 takmičara. Osvoje je ukupno 9 medalja i to 6 zlatnih i 3 srebrne medalje.

 

 

 

Rezultati >>>

 

Slike >>>

 

 


 

Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade
Paraćin, 22.04.2012.godine

Protekle nedelje u Paraćinu je održano Prvenstvo države za mlađe uzrasne kategorije. Na ovom prvenstvu u nenormalnim uslovima učestvovalo je oko 1200 takmičara iz 116 klubova. Takmičenje se odvijalo na 8 borilišta. Kritika KFS-u upućena od velikog broja klubova je ta što su u takmičenju u katama u borilištu sudilo po troje sudija umesto po pet kako je  pravilnikom predviđeno što je pojedine sudijske odluke dovelo na granicu objektivnosti. Na ovom prvenstvu učestvovalo je 11 naših takmičara koji su i pored loših sudijskih odluka pokazali da smo kao klub u vrhu srpskog karatea sa osvojenih 8 medalja od toga 4 zlatne, 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

 

 

Rezultati >>>

 

Slike >>>

 

 


 

„Zlatni pojas Čačka“
Čačak, 31.03-01.04.2012.godine

Proteklog vikenda u Čačku je održan 41.“Zlatni pojas Čačka“. I ove kao i prethodnih godina u dva dana održan je kvalitetan turnir uz učešće nekoliko zemalja sa preko 1000 takmičara. Prvog dana na programu su bila kadetska,juniorska i seniorska takmičenja dok su u nedelju nastupale mlađe uzrasne kategorije. Iz našeg kluba u nedelju je nastupilo četvoro takmičara a osvojeno je ukupno pet medalja od toga 2 zlatne, 1 srebrna i 2 bronzane medalje.

 

 

Rezultati >>>

 

Slike >>>

 

 


 

Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire, nade i seniore

Beograd, 25.03.2012.godine

Danas je u Hali "Vizura" na Novom Beogradu održano prvenstvo Beograda za poletarce, pionire, nade i seniore. Na ovom prvenstvu učestvovalo je 19 naših takmičara o osvojeno je ukupno 29 medalja od toga 14 zlatnih, 8 srebrnih i 7 bronzanih medalja. Čestitamo svim osvajačima medalja i želimo im puno uspeha na državnom prvenstvu.

 

 

 

Rezultati >>>

 

Slike >>>

 

 


 

 

Balkansko prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije
Crna Gora, Herceg Novi, 16-18.03.2012.godine

U nedelju je u Herceg Novom završeno Balkansko prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije i seniore. Srbija je u ukupnom plasmanu zauzela 2.mesto sa 8 zlatnih, 10 srebrnih i 17 bronzanih medalja. U uspehu naše reprezentacije učestvovao je i naš kata tim (2000.godište) u sastavu: Kikanović Andrea, Stefanović Nađa i Jerko Marija koji je osvojio zlatnu medalju. Šampionke Balkana pobeđivale su redom Bosnu i Hercegovinu, domaćina Crnu Goru i u finalu reprezentaciju Grčke. Takođe treba napomenuti da je Ivana Stepanović koja je trener u našem klubu sa seniorskim timom osvojila bronzanu medalju. Sve čestitke devojkama i nadamo se da će nastaviti sa serijom uspeha i u buduće.

 

 

Slike >>>

 

 


 

 

Polaganje za početnička zvanja
Beograd, 16.03.2012.godine

U petak je u sali našeg kluba održano polaganje za početnička zvanja. Na ovom ispitu položilo je četvoro naših članova i to: Isailović Isidora, Ilić Dušan, Gačić Uroš i Dragović Luka. Ovo polaganje predstavlja uvod u karate na kome su se naši članovi dobro snašli pa ne sumnjamo da će i na narednim polaganjima za viša zvanja pokazati svoj talenat. Čestitamo.

 

 

 

 


 

 

Balkansko prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije
Crna Gora, Herceg Novi, 16-18.03.2012.godine

Danas su na Balkanskom prvenstvu nastupile 3 takmičarke iz našeg kluba. Nakon velike borbe u 2000. godištu za ulazak u finale Marija Jerko i Nađa Stefanović izgubile su od takmičarki sa Kipra odnosno Turske a kasnije im je u repasažu izmakla bronzana medalja. Gojačić Ema u kategoriji kate pojedinačno za 1999.godište izgubila je u 2.kolu od takmičarke iz Crne Gore i tako završila takmičenje. Bez obzira što devojke nisu uzele medalje zadovoljni smo nastupom naših takmičarki sa obzirom da od njih tri jedino Marija Jerko ima iskustvo sa prošlogodišnjeg prvenstva Balkana kada je bila šampion dok je Nađi i Emi ovo prvo Balkansko prvenstvo. U nedelju će za reprezentaciju Srbije 2000. godište nastupiti naš kata tim u sastavu: Andrea Kikanović, Nađa Stefanović i Marija Jerko pa očekujemo da će se devojke okititi sa nekom od medalja.

 

 

 

 


 

 

Balkansko prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije
Crna Gora, Herceg Novi, 16-18.03.2012.godine

Nakon održanog završnog treninga kandidata za odlazak na Balkansko prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije selektor Petar Kosanović odabrao je takmičare koji će predstavljati našu zemlju u Crnoj Gori (Herceg Novi). Iz našeg kluba za reprezentaciju Srbije nastupiće: Stefanović Nađa (2000.god.), Jerko Marija (2000.god.), Gojačić Ema (1999.god.) u katama pojedinačno kao i ženski kata tim (2000.god.) u sastavu Kikanović Andrea, Jerko Marija i Stefanović Nađa. Balkansko prvenstvo ove godine biće posebno jako jer su se federaciji priključile i Hrvatska i Slovenija pa će pored zamalja koje su nastupale prethodne godine kvalitet sigurno biti na najvišem nivou. Nadamo se da će naše takmičarke dostojno reprezentovati boje svoje zemlje i kluba i da će se vratiti sa medaljama jer su po kvalitetu to sigurno zaslužile.

 

 

 


 

 

Pripreme reprezentacije Srbije
Beograd, 04.03.2012.godine

Danas će se u SC „11.april“ na Novom Beogradu održati završni trening reprezentacije Srbije nakon koga će selektor Petar Kosanović na osnovu trenutne forme ali i prethodnih rezultata odlučiti ko će od kandidata nastupiti na Balkanskom prvenstvu za mlađe uzrasne kategorije koje će se održati od 16. do 18. marta u Crnoj Gori (Herceg Novi). Na spisku kandidata iz našeg kluba našli su se. Kikanović Andrea (2000.god.), Stefanović Nađa (2000.god.), Jerko Marija (2000.god.) i Gojačić Ema (1999.god.) kao i ženski kata tim (2000.god.) u sastavu (Kikanović Andrea, Stefanović Nađa, Jerko Marija). Nadamo se da će naše takmičarke izboriti mesto u reprezentaciji jer su po spremnosti i kvalitetu to sigurno zaslužile.

 

 

 


 

Deca Evrope
Beograd, 03.03.2012.godine

U subotu je u sportskoj hali „Vizura” u organizaciji Karate kluba „Evropa” održan turnir „Deca Evrope”. Na ovom turniru učestvovalo je 28 klubova iz Slovenije, Rumunije, BiH i Srbije sa oko 300 takmičara. Takmičenje se odvijalo na tri borilišta a iz našeg kluba učešće je uzelo 5 takmičara. Takmičari našeg kluba osvojili su ukupno 5 medalja od toga 1 zlatnu i 4 srebrne medalje.

 

 

Rezultati >>>

 

Slike >>>

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon veoma uspešne 2011.godine i malog odmora članovi našeg kluba kreću i u ovoj godini u nove pobede. U proteklih pet godina postojanja naši takmičari doneli su preko 1700 medalja sa domaćih i internacionalnih takmičenja  čime malo koji klub može da se pohvali. Prepoznatljiva karate škola je tajna našeg uspeha. Tokom januara i februara meseca u našem klubu biće otvoren upis za nove članove. Pozivamo sve zainteresovane bez obzira na godine da dođu u Sportski centar „Voždovac“ na Banjici i vežbaju sa nama. Sve informacije u vezi treninga možete dobiti na telefon 062-851-00-34.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

.......................2011.godina .....................

 

.......................2010.godina .....................

 

 

......................2009.godina .....................

 

......................2008.godina ......................

 

......................2007.godina ......................