hit counter

Posetite nas na:

 

 

 

Vesti

 

 

 

„Nippon top ten”
Beograd, 17.12.2013.godine

U nedelju je u Beogradu u Hali SC „Voždovac” na Banjici održan tradicionalni turnir „Nippon top ten”. Ove godine na turniru Tanja Petrović trener ovoga kluba je obeležila 35 godina bavljenja karateom. Kao i svake godine za najmlađe je tu bio i Deda Mraz koji je delio paketiće. Na turniru je učestvovalo 44 kluba sa preko 500 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je 13 takmičara a osvojeno je 12 medalja od toga 4 zlatne, 4 srebrne i 4 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati>>>

 

 

 


 

Prvenstvo Srbije za kadete, juniore i U21
Inđija, 8.12.2013.godine

U nedelju je u Sportskoj Hali u Inđiji održano državno prvenstvo za kadete, juniore i U21. Na ovom prvenstvu učestvovalo je dvoje naših takmičara a osvojena je jedna srebrna medalja koju je osvojio Luka Bogdanović u kategoriji kadeti kate pojedinačno. Ovo prvenstvo je po običaju obeležilo loše suđenje. 

 

 

 

 

 


 

Školsko prvenstvo Srbije
Novi Bečej, 30.11.2013.godine

U subotu je u Novom Bečeju održano Školsko prvenstvo Srbije na kome je nastupilo 4 naših takmičara. Osvojeno je ukupno 4 medalje od toga 1 zlatna, 1 srebrna i 2 bronzane medalje. Na ovom prvenstvu učestvovali su učenici iz 97 škola iz Srbije.

 

 

 

 

Rezultati>>>

 

 

 


 

 

Prvenstvo Beograda za kadete,juniore i U21
Beograd, 24.11.2013.godine

U nedelju je u Hali „Vizura“ na Novom Beogradu održano Prvenstvo Beograda za kadete, juniore i U21. Na ovom prvenstvu učestvovao je 31 klub sa preko 200 takmičara. Boje našeg kluba na ovom prvenstvu branilo je 4 takmičara a osvojena je jedna zlatna medalja koju je osvojio Luka Bogdanović u kategoriji kadeti kate pojedinačno. Blizu medalje bila je i naša takmičarka Katarina Perendić ali je nažalost izgubila u borbi za treće mesto. 

 

 

 

 


 

Kup Srbije za poletarce, pionire i nade
Čačak, 17.11.2013.godine

U nedelju je u Hali „Mladost“ u Atenici održan nacionalni kup za mlađe uzraste. Na ovom kupu učešće su izborili kvalifikanti sa regionalnih kup takmičenja. Iz našeg kluba učestvovalo je 13 takmičara a osvojeno je 6 medalja od toga 1 zlatna, 2 srebrne i 3 bronzane medalje. Takmičenje se odvijalo na 7 borilišta a velika zamerka je što su takmičenje u katama sudili po troje sudija u borilištu što je često dovodilo do veoma loših sudijskih odluka.

 

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

Svetsko prvenstvo za kadete, juniore i U21
Španija, Gvadalahara, 07-10.11.2013.godine

Protekle nedelje u Španiji je održano Svetsko prvenstvo za kadete, juniore i U21. Na Svetskom prvenstvu ove godine je učestvovalo 96 zemalja sa blizu 1000 takmičara. Reprezentaciju Srbije je u kadetskoj konkurenciji u disciplini kate pojedinačno predstavljao naš takmičar Luka Bogdanović. Iako je imao izuzetno težak žreb Luka je u 1.kolu pobedio takmičara iz Slovenije, u 2. kolu je pobedio takmičara iz Paname dok je u trećem kolu zaustavljen od domaćeg takmičara koji je na kraju osvojio bronzanu medalju. Sa obzirom da je ovo Svetsko prvenstvo prvo Lukino veliko takmičenje izuzetno smo zadovoljni njegovim nastupom a zadovoljstvo je nakon takmičenja izrazio i selektor Petar Kosanović. 

 

 

 

 

 


 

„Noć šampiona“
Beograd, 09.11.2013.godine

U subotu je u sportskoj hali u Mladenovcu održan tradicionalni turnir „Noš šampiona“. Na ovom turniru u jednoj izuzetno mirnoj,fer i korektnoj atmosferi učestvovalo je 26 klubova sa blizu 300 takmičara. Iz našeg kluba učešće je uzelo 5 naših takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 4 zlatne i 1 bronzana medalja. Sve pohvale organizatorima za dobro organizovan turnir.

 

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

Školsko prvenstvo Beograda
Beograd, 03.11.2013.godine

U nedelju je u „Hali sportova“ na Novom Beogradu održano Školsko prvenstvo Beograda. Na ovom turniru koji nije naišao na veliki odziv Beogradskih klubova i takmičara učestvovalo je 9 naših takmičara a osvojeno je ukupno 9 medalja od toga 6 zlatnih i 3 srebrne medalje. Ovo takmičenje je bilo kvalifikaciono za Školsko prvenstvo Srbije koje će se održati krajem novembra meseca.

 

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

„Vitez kup“
Beograd, 03.11.2013.godine

U nedelju je u „Hali sportova“ na Novom Beogradu održan „Vitez kup“. Na ovom turniru učešće je uzelo 36 klubova sa oko 400 takmičara. Iz našeg kluba nastupilo je 13 takmičara a osvojeno je ukupno 12 medalja od toga 7 zlatnih i 5 bronzanih medalja.

 

 

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

Pripreme reprezentacije Srbije
Kragujevac, 25-31.10.2013.godine

Ove nedelje u hotelu „Šumarice“ u Kragujevcu održaće se završne pripreme reprezentacije Srbije za odlazak na Svetsko prvenstvo za kadete, juniore i U21 koje će se održati u Španiji. Na ovim pripremama prisustvuje i takmičar našeg kluba Luka Bogdanović koji će na Svetskom prvenstvu nastupati u kategoriji kadeti kate pojedinačno. Posle nekoliko etapa priprema kao i kontrolnih turnira reprezentacija Srbije će u Kragujevcu pod budnim okom selektora Petra Kosanovića izbrusiti formu za planetarnu smotru najboljih karatista u pomenutim kategorijama.

 

 

 

 

 


 

„Trofej Beograda“
Beograd, 19-20.10.2013.godine

Proteklog vikenda u Beogradu je održan tradicionalni turnir „ Trofej Beograda“ koji se održava preko tri decenije. Turnir je održan u dva dana. Prvog dana na borilišta su izašle mlađe uzrasne kategorije dok su u nedelju nastupili kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori. Na ovom turniru nastupilo je 84 kluba sa oko 750 takmičara. Iz našeg kluba na ovom turniru nastupilo je 15 takmičara a osvojeno je ukupno 9 medalja od toga 4 zlatne, 2 srebrne i 3 bronzane medalje. Beogradski karate savez je i dalje nastavio praksu prenosa uživo celokupnog takmičenja preko interneta pa su svi zainteresovani mogli da isprate turnir i uvere se u njegov kvalitet koji je bio na visokom nivou.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

Kup Beograda za poletarce,pionire i nade
Beograd, 13.10.2013.godine

Proteklog vikenda u Hali sportova na Novom Beogradu održan je Kup Beograda za mlađe uzrasne kategorije. Na ovom kvalifikacionom takmičenju za Kup Srbije učestvovalo je 30 klubova sa preko 350 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je 17 takmičara a osvojeno je ukupno 16 medalja od toga 4 zlatne, 5 srebrnih i 7 bronzanih medalja. Beogradski karate savez je počev od ovog takmičenja uveo jednu novinu. Naime na internetu je bilo moguće pratiti takmičenje uživo što je izazvalo pozitivne kritike u javnosti.Takmičenje se odvijalo na tri borilišta.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

"Noć šampiona"

BiH, Bijeljina, 13.10.2013.godine

U nedelju je u BIjeljini održan turnir "Noć šampiona" na kome je učestvovala reprezentacija Srbije u katama a sve u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo za kadete, juniore i U21 koje će se održati sredinom novembra meseca u Španiji. Za reprezentaciju Srbije u kategoriji kadeta kate pojedinačno nastupio je i naš takmičar Luka Bogdanović koji je osvojio zlatnu medalju.

 

 

 

 

 

 

 


 

“Croatia open”
Hrvatska, Rijeka, 06.10.2013.godine

Ovog vikenda u Rijeci je održan veoma kvalitetan turnir “Croatia open”. Na ovom turniru u dva dana učestvovalo je oko 1000 takmičara iz preko 20 zemalja. Reprezentaciji Srbije (kadeti,juniori i U21) ovo je bio kontrolni turnir pred odlazak na Svetsko prvenstvo koje će se održati polovinom novembra meseca u Španiji. Za reprezentaciju Srbije nastupao je i naš takmičar Luka Bogdanović u kategoriji kadeti kate pojedinačno koji je na ovom prestižnom turniru osvojio bronzanu medalju.    

 

 

 

 

 


 

„X kup prijateljstva“
Novi Sad, 06.10.2013.godine

Danas je u Novom Sadu u organizaciji karate kluba „Mawashi“ održan „X kup prijateljstva“. Na ovom turniru učestvovalo je oko 250 takmičara a takmičenje se odvijalo na 4 borilišta. Iz našeg kluba učestvovalo je 9 takmičara a osvojeno je 9 medalja od toga 5 zlatnih, 2 srebrne i 2 bronzane medalje. U ukupnom plasmanu naš klub je zauzeo 4.mesto. Odličan početak nove sezone za naše takmičare. Pojedinim takmičarima iz našeg kluba ovo je bilo prvo takmičenje gde su postigli zapažen rezultat i mi im ovim putem čestitamo sa željom da i u budućnosti ostvaruju slične rezultate.  

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 

 


 

Sedmi rođendan Karate kluba "Arena"

Beograd, 04.08.2013.godine

Na današnji dan 4.avgusta 2006.godine osnovan je Karate klub "Arena". Grupa zaljubljenika u karate na čelu sa Sanjom Mihajlović našom proslavljenom reprezentativkom osnovala je ovaj klub. U proteklih 7 godina osvojeno je blizu 2000 medalja na domaćim i inostranim takmičenjima čime se Karate klub "Arena" svrstao u jedan od najuspešnijih klubova na ovim prostorima. Najveću zahvalnost dugujemo našim takmičarima koji su ime kluba na svim takmičenjima reprezentovali na najbolji mogući način i učinili da postanemo to što jesmo.

 

 

 

 

 


 

Polaganje za zvanja
Beograd, 12.06.2013.godine

Protekle nedelje u sali našeg kluba na kraju sezone po tradiciji je održano polaganje za zvanja.

 

 

 

 

 

 

Za nova zvanja položili su:

 

Petrović Lazar - beli pojas
Petrović Anastasija - beli pojas
Petrović Anđela - beli pojas
Spasojević Vukašin - beli pojas
Đukić Ognjen - 5.kyu - žuti pojas
Marković Ana - 5.kyu - žuti pojas
Marković Magdalena - 5.kyu - žuti pojas
Trmčić Dunja - 5.kyu - žuti pojas
Vukašinović Marko -5.kyu - žuti pojas
Radučić Aleksa – 4.kyu – crveni pojas
Trkulja Filip – 4.kyu – crveni pojas
Radović Ilija – 4.kyu – crveni pojas
Tasić Marko– 4.kyu – crveni pojas
Tomašević Kosta  – 4.kyu – crveni pojas
Lacković Mihailo – 4.kyu – crveni pojas
Lacković Ivana – 4.kyu – crveni pojas
Šurbatović Branko – 4.kyu – crveni pojas
Gačić Uroš – 4.kyu – crveni pojas
Isailović Isidora – 3.kyu – zeleni pojas
Šijaković Ognjen – 3.kyu – zeleni pojas
Baškot Vojin – 2.kyu – plavi pojas
Antovski Teodora – 2.kyu – plavi pojas
Perendić Katarina - 1.kyu – braon pojas
Stevanović Katarina - 1.kyu – braon pojas
Rajičić Aleksa –  1.kyu – braon pojas
Ilić Duška - 1.kyu – braon pojas

 

Čestitamo svim kandidatima koji su položili za viša zvanja i želimo im puno sreće u budućnosti.

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

„Trofej Lazarevca“
Lazarevac, 09.06.2013.godine

U Lazarevcu je u nedelju u organizaciji Karate kluba „Kolubarac“ održan „Trofej Lazarevca“. Učešće na ovom turniru je uzelo 18 klubova sa preko 300 nastupa. Iz našeg kluba učestvovalo je 5 takmičara a osvojeno je 4 medalje od toga 2 srebrne i 2 bronzane medalje. Ovo je ujedno bilo i poslednje takmičenje u ovoj sezoni koja je bila veoma uspešna za naš klub.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 

 


 

“Trofej Zoran Petrović“
Čačak, 01.06.2013.godine

Danas je u Čačku održan karate turnir „Trofej Zoran Petrović“. Takmičenje se odvijalo na 5 borilišta a učestvovalo je oko 500 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je 6 takmičara a osvojeno je ukupno 6 medalja od toga 2 zlatne, 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

 

 

 

 

Rezultati>>>

 

 

 


 

Kup Srbije za kadete, juniore, U 21 i seniore
Novi Sad, 19.05.2013.godine

U nedelju je u Novom Sadu održan Kup države za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Na ovom Kupu učestvovalo je 5 naših takmičara a osvojeno je ukupno 3 medalje o toga 1 zlatna, 1 srebrna i 1 bronzana medalja. U generalnom plasmanu u katama zauzeli smo 4 mesto što daje poseban značaj imajući u vidu da je učestvovalo 80 klubova iz cele Srbije. Čestitamo našim takmičarima na velikom požtvovanju i dostojnom reprezentovanju našeg kluba.  

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

“Dunav kup”
Novi Sad, 19.05.2013.godine

U nedelju je u Hali “Slana Bara” u Novom Sadu održan “Dunav kup”. Na ovom turniru učestvovalo je 6 naših takmičara a osvojeno je ukupno 3 zlatne i 2 bronzane medalje a naša takmičarka Marija Jerko je proglašena za najuspešniju takmičarku na turniru sa osvojene 2 zlatne medalje. „Dunav kup” je jedan od tri turnira koji se pored Prvenstva i kupa države boduje za eventualne reprezentativne nastupe. Naši takmičari su na ovom turniru postigli zapažene rezultate i mi im ovim putem čestitamo na zalaganju i dostojnom reprezentovanju kluba.  

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

„Kup Mladosti“
Beograd, 18.05.2013.godine

U subotu je u organizaciji Karate kluba „Zemun“ u Hali „Pinki“ održan turnir „Kup Mladosti“. Na ovom turniru učestvovao je 21 klub sa oko 240 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je 11 takmičara a osvojeno je ukupno 12 medalja od toga 8 zlatnih, 2 srebrne i 2 bronzane medalje. U okviru turnira održano je i takmičenje u tehnici gde su naši takmičari osvojili 3 zlatne medalje. Na ovom turniru pojedini takmičari iz našeg kluba su prvi put osetili kako izgleda takmičiti se a ostvareni rezultati su dokaz kvalitetnog rada u našem klubu. Karate klub „Arena“ sa ponosom ističe zadovoljstvo nastupom svojih takmičara na ovom turniru.

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 

 


 

Kup Beograda za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore
Beograd, 28.04.2013.godine

U nedelju je u Hali sportova na Novom Beogradu održan Kup Beograda za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Na ovom kvalifikacionom turniru za kup države učestvovalo je oko 300 takmičara iz 38 klubova a takmičenje se odvijalo na 3 borilišta. Iz našeg kluba učešće je uzelo 7 takmičara a osvojeno je ukupno 4 medalje od toga 1 zlatna i 3 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade
Beograd, 21.04.2013.godine

Proteklog vikenda u Hali Sportova na Novom Beogradu održano je državno prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije. Na ovom prvenstvu učesvovalo je 126 klubova iz cele Srbije sa preko 1200 takmičara. Iz našeg kluba učešće je uzelo 7 takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 2 zlatne, 1 srebrna i 2 bronzane medalje. Ovim rezulatima dokazali smo da smo u mlađim uzrasnim kategorijama u vrhu Srpskog karatea. Iako smo zadovoljni rezultatima naših takmičara treba napomenuti da bi rezultati bili još bolji da u pojedinim trenucima od strane sudija nismo direktno oštećeni u borbama za medalje. Ali i  pored svega navedenog čestitamo svim našim takmičarima na rezultatima koje su postigli i na dostojnom reprezentovanju našeg kluba.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 

 


 

„Zlatni pojas Čačka“
Čačak, 13-14.04.2013.godine

Proteklog vikenda u subotu i nedelju održan je tradicionalni turnir „Zlatni pojas Čačka“ koji je ove godine okupio 250 klubova sa preko 1000 takmičara iz 10 zemalja. Na ovom veoma kvalitetnom turniru prvog dana na tatami su izašle mlađe uzrasne kategorije dok su se u nedelju takmičili kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori. Prvog dana iz našeg kluba učešće je uzelo 6 takmičara a osvojeno je ukupno 4 medalje od toga 1 zlatna i 3 bronzane medalje dok je drugog dana nastupilo takođe 6 takmičara a osvojena je jedna bronzana medalja. Rezultati naših takmičara dobijaju na značaju sa obzirom da je u pojedinim kategorijama bilo i po 50 takmičara.

 

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

Prvenstvo Srbije za seniore
Čačak, 13.04.2013.godine

Proteklog vikenda u Čačku je održano seniorsko prvenstvo države. Na ovom prvenstvu u kategoriji seniorki kate ekipno bronzanu medalju osvojio je naš tim u sastavu: Jovanović Aleksandra, Kljajić Tamara i Ilinčić Tamara. Naš tim se u prvom kolu sastao sa ekipom Tikvare iz Bačke Palanke od koje je po opštem mišljenju nezasluženo izgubio sa 3:2 a nakon toga u repasažu pobedio ekipu Sensei iz Šapca sa 5:0 i za bronzanu medalju ekipu Crvenke takođe sa 5:0. Ostao je žal za finalom jer su devojke to zaslužile ali primaran cilj je na kraju ispunjen sa osvojenom medaljom. Sve čestitke devojkama.

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

Memorijalni turnir „Đura Prokić“
Sopot, 07.04.2013.godine

U nedelju je u Sopotu održan Memorijalni turnir „Đura Prokić“. Na ovom turniru učešće je uzelo 36 klubova iz Rumunije, Makedonije, BiH i Srbije sa preko 500 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je 6 takmičara a osvojeno je 5 medalja od toga 2 srebrne i 3 bronzane medalje. 

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 

 


 

Balkansko prvenstvo, III dan
Kragujevac, 29-31.03.2013.godine

U nedelju su na borilište u Kragujevcu izašli kadeti u katama pojedinačno gde je nastupao i naš takmičar Luka Bogdanović. Luka nije imao sreće u žrebu jer je u prvom kolu nastupio i izgubio od dobrog takmičara iz Turske koji je kasnije osvojio treće mesto. Bez obzira na rezultat Luka je dokazao da na njega u budućnosti može ozbiljno da se računa imajući u vidu da je ovo njegov debitantski nastup u kadetskoj konkurenciji na Balkanskim šampionatima i da od njega ozbiljne rezultate očekujemo naredne sezone. Srbija je u Kragujevcu na kraju u generalnom plasmanu zauzela 2.mesto sa 10 zlatnih, 10 srebrnih i 29 bronzanih medalja iza reprezentacije Turske koja je osvojila 25 zlatnih, 22 srebrnih  i 20 bronzanih medalja. Na trećem mestu našla se reprezentacija Makedonije sa osvojenih 10 zlatnih, 9 srebrnih i 17 bronzanih medalja.

 

 

 

 

 


 

Balkansko prvenstvo, II dan
Kragujevac, 29-31.03.2013.godine

U subotu su na borilište u Kragujevcu izašle takmičarke našeg kluba u katama ekipno 1999-2000.godište: Kikanović Andrea, Jerko Marija i Stefanović Nađa. Devojke su za ulazak u finale pobedile takmičarke iz Grčke dok su za zlatno odličje pobedile takmičarke iz Makedonije sa 4:1 i tako potvrdile dominaciju na Balkanskim šampionatima odbranivši zlatnu medalju osvojenu prošle godine. Ovaj uspeh dobija na težini imajući u vidu da su devojke radile sa starijim godištem. Sve česttke Andrei, Nađi i Mariji.

 

 

Slike >>>

 

 


 

Balkansko prvenstvo, I dan
Kragujevac, 29-31.03.2013.godine

U petak je u Kragujevcu počeo šampionat Balkana za mlađe uzrasne kategorije, kadete, juniore i mlađe seniore uz učešće 14 zemalja sa oko 1400 takmičara. Na ovom prvenstvu mečevi su se odvijali na 6 borilišta. Prvog dana na borilište je izašla takmičarka našeg kluba Ema Gojačić u katama pojedinačno 1999. god. U njenoj kategoriji nastupalo je 18 takmičarki a Ema je redom pobeđivala takmičarke iz Crne Gore (M.Roganović), BiH (M.Mostarac) da bi za ulazak u finale po opštem utisku nepravedno izgubila od takmičarke iz BiH (A.Tahirović) sa 3:2. Za treće mesto u repasažu Ema je pobedila takmičarku iz Crne Gore (E.Paljević) i tako osvojila bronzanu medalju na ovom šampionatu. Čestitamo Emi na osvojenoj medalji.

 

 

 

 


 

Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire i nade
Beograd, 24.03.2013.godine

U nedelju je u Beogradu u Hali sportova održano Prvenstvo Beograda za mlađe uzrasne kategorije. Na ovom prvenstvu učešće je uzelo 40 klubova sa preko 650 takmičara. Takmičenje se odvijalo na pet borilišta. Iz našeg kluba nastupilo je 15 takmičara a osvojeno je ukupno 5 zlatnih 1 srebrna i 2 bronzane medalje čime smo takmičenje završili među prvih pet klubova po broju osvojenih medalja u katama. Bilans medalja naših takmičara bi sigurno bio veći da loše sudijske odluke nisu direktno uticale na to. I pored toga većina naših takmičara plasiralo se na Prvenstvo Srbije koje će se održati polovinom aprila meseca.

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

Balkansko prvenstvo za decu, kadete, juniore i U21
Kragujevac, 29-31.03.2013.godine

Narednog vikenda u Kragujevcu će se održati Balkansko prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije, kadete, juniore i Balkanski kup za mlađe seniore. Na ovom prvenstvu koje će se odvijati u petak, subotu  i nedelju nastupiće po procenama rekordan broj zemalja i takmičara. Od početka održavanja Balkanska prvenstva poznata su po kvalitetu učesnika a na Evropskim i Svetskim prvenstvima često je slučaj da Balkanske zemlje uzmu najveći broj odličja. Iz našeg kluba na ovom prvenstvu nastupiće petoro takmičara. U kategoriji devojke kate pojedinačno 1999.god. boje Srbije i našeg kluba braniće Ema Gojačić, u kategoriji kadeta kate pojedinačno nastupiće Luka Bogdanović dok će u kata timu 1999-2000 god. nastupati Marija Jerko, Andrea Kikanović i Nađa Stefanović. Prethodnih nekoliko godina naši takmičari su se sa Balkanskih prvenstava redovno vraćali sa odličjima pa se nadamo da će nas uz malo sportske sreće koja je uvek potrebna na takmičenjima i ovaj put obradovati.

 

 

 

 

 


 

“MB mawashi kup”
Beograd, 17.03.2013.godine

U nedelju je u SC “Voždovac” na Banjici održan “MB mawashi kup” uz učešće 25 klubova sa preko 250 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je troje takmičara a osvojena je jedna srebrna medalja koju je osvojio Sandić Stefan (2003.god) u katama pojedinačno.

 

 

 

 

 


 

Prvenstvo Beograda za seniore
Beograd, 16.03.2013.godine

U subotu je u Hali sportova na Novom Beogradu održano prvenstvo Beograda za seniore. Takmičenje se odvijalo na tri borilišta uz učešće 24 kluba sa blizu 100 takmičara. Treba istaći da je organizacija kao i kvalitet takmičenja bio na vrhunskom nivou uz učešće takmičara koji su osvajali svetska odličja. Iz našeg kluba na ovom prvenstvu srebrnu medalju osvojio je ženski kata tim u sastavu: Jovanović Aleksandra, Kljajić Tamara i Ilinčić Tamara. 

 

 

 

 

 


 

„Hara open“
Beograd, 09.03.2013.godine

Juče je u Beogradu u SC „Rakovica“ održan turnir „ Hara open“. Na ovom turniru nastupilo je 8 naših takmičara a osvojeno je ukupno 4 bronzane medalje. Turnir se odvijao na 4 borilišta dok su se na centralnom borilištu odvijala finala u seniorskoj konkurenciji. Organizator ovog turnira se potrudio da organizacija bude na najvišem mogućem nivou bez obzira što je ovo prvi turnir u organizaciji Karate kluba „Hara“. Naš klub nije nastupio u najjačem sastavu imajući u vidu da se u isto vreme odvijao i trening reprezentacije Srbije u Novom Sadu na kojem su učestvovali i naši takmičari.

 

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

Trofej „Studentskog grada“
Beograd, 03.09.2013.godine

U nedelju je u Beogradu održan turnir „Trofej Studentskog grada“. Ovaj pozivni turnir bio je i kontrolni turnir za mlađe uzrasne kategorije ali i kadete, juniore i mlađe seniore u sklopu priprema za Balkansko prvenstvo koje će se održati krajem marta meseca u Kragujevcu. Pod budnim okom selektora i trenera reprezentacije takmičenje se odvijalo na 3 borilišta. Iz našeg kluba učestvovalo je 8 takmičara a osvojeno je ukupno 3 bronzane medalje.

 

 

Rezultati>>>

 

 


 

Trening potencijalnih reprezentativnih kandidata
Beograd, 02.03.2013.godine

Danas je u Beogradu u SC „11.april“ na Novom Beogradu održan drugi trening potencijalnih reprezentativnih kandidata u sklopu priprema za Balkansko prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije, kadete, juniore i mlađe seniore koje će se održati krajem marta meseca u Kragujevcu. Iz našeg kluba na današnjem treningu učestvovali su : Parezanović Nikola, Kikanović Andrea, Jerko Marija, Gojačić Ema, Bogdanović Luka, Perendić Katarina, Ilinčić Tamara i Kljajić Tamara. Pod budnim okom trenera reprezentacije Sanje Mihajlović i Bojane Marković takmičari su odradili još jedan trening pred sutrašnji kontrolni turnir Trofej „Studentskog grada“ koji će selektoru poslužiti za uvid u trenutnu formu takmičara.

 

 

 


 

„Deca Evrope“
Beograd, 02.03.2013.godine

Danas je u Beogradu u SC „Voždovac“ na Banjici održan VIII međunarodni turnir „Deca Evrope“. Na ovom turniru učestvovalo je oko 300 takmičara a takmičenje se odvijalo na tri borilišta. Sve pohvale na račun organizatora koji se potrudio da ovo takmičenje protekne u najboljem redu. Iz našeg kluba na ovom turniru učestvovalo je 7 takmičara a osvojeno je 6 medalja od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 1 bronazana medalja.

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 

 


 

Humanitarna akcija „Bitka za bebe“
Beograd, 24.02.2013.godine

Beogradski karate savez čiji je naš klub član i fondacija „Bitka za bebe“ potpisali su protokol o saradnji kojim je predviđeno da se dodatno promoviše karate sport, kao sredina koja ima kapacitete za pomoć u kupovini jednog CTG aparata koji će dobiti porodilište u Višegradskoj ulici. Ova akcija vezana je za Prvenstvo Beograda za seniore koje se održava 16.marta u Hali sportova na Novom Beogradu sa početkom u 12 h. Akciju ćemo pomoći kupovinom ulaznice. Svi zainteresovani mogu kupiti ulaznice preko svojih klubova a cena jedne ulaznice je 100 dinara. Sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica biće uplaćena na račun fondacije „Bitka za bebe“. Korak po korak do našeg krajnjeg cilja, CTG aparata za porodilište u Višegradskoj koji košta 230 000 dinara. Dođite i pridružite se velikoj porodici Beogradskog karate saveza jer MI SMO JEDNO – MI SMO TIM. Na posebnoj web stranici na sajtu Beogradskog karate saveza možete pratiti koliko je koji klub pomogao. Pokažimo da pored sportskih rezultata posedujemo i humanost.

 

 

 

 


 

Trener nacionalnih selekcija
Beograd, 22.02.2013.godine

Upravni odbor Karate federacije Srbije je protekle nedelje po hitnom postupku doneo odluku o imenovanju trenera našeg kluba Sanje Mihajlović za trenera nacionalnih (reprezentativnih) selekcija. Ovo je još jedan dokaz da se rad i razultati za koje je Sanja najzaslužnija u našem klubu vrednuju na pravi način a mi joj ovim putem čestitamo i nadamo se da će imati puno uspeha u daljem radu.

 

 

 

 


 

„Zlatno zvono“
Mladenovac, 23.02.2013.godine

U subotu je u Mladenovcu održan tradicionalni turnir „Zlatno zvono“ na kome je učešće uzelo oko 500 takmičara. Takmičenje se odvijalo na 4 borilišta a ovom prilikom želimo da istaknemo i pohvalimo odličnu organizaciju turnira. Iz našeg kluba na ovom takmičenju učestvovalo je 5 takmičara a osvojeno je ukupno 4 medalje od toga 2 zlatne i 2 bronzane medalje. 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 


 

Upis u karate školu
Beograd, februar 2013.godine

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika naš klub kreće u nove pobede punom parom. Prethodna godina donela nam je puno dobrih rezultata sa kojima smo dokazali da smo u vrhu Srpskog karatea posebno u mlađim kategorijama. Naš cilj je da u ovoj godini nadmašimo uspehe iz prethodnih godina kojima malo ko u Srbiji može da se pohvali. Tokom februara meseca raspisan je upis u karate školu. Pozivamo sve zainteresovane koji žele da treniraju da nam se pridruže. Treninzi se održavaju u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici, ul. Crnotravska 4.

 

 

 

 

Sve informacije možete dobiti na telefon

062-851-00-34

 


 

„Trofej Zvezdare“
Beograd, 17.02.2013.godine

U Beogradu je u nedelju u hali SD „Radnički“ na Crvenom krstu održan turnir „Trofej Zvezdare“. Na ovom turniru učestovovalo je 30 klubova sa oko 300 takmičara. Turnir se održavao na tri borilišta. Iz našeg kluba učešće je uzelo pet takmičara a osvojeno je dve medalje i to jedna zlatna i jedna bronzana.

 

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

Polaganje za zvanja
Beograd, 15.02.2013.godine

U petak je u sali našeg kluba održano polaganje za zvanja za kandidate koji nisu bili u mogućnosti da polažu na prethodnom ispitu koji se održao krajem godine.Kandidati koji su izašli na ovaj ispit su shvatili polaganje veoma ozbiljno. Za nova zvanja položili su:

 

 

 

Berković Ognjen – žuti pojas
Trkulja Filip – žuti pojas
Lacković Ivana – žuti pojas
Lacković Mihailo – žuti pojas

 

 

Slike >>>

 


 

Polaganje za zvanja
Beograd, 28.12.2012.godine

U petak je u sali našeg kluba održano tradicionalno polaganje za zvanja. Kandidati koji su izašli na ispit pokazali su zavidan nivo znanja i zasluženo su položili za viša zvanja. Nadamo se da će zvanja za koja su kandidati položili biti samo podstrek za dalje napredovanje i usavršavanje u karate sportu. Karate klub „Arena“ još jednom čestita kandidatima koji su položili a to su:

 

Gačić Uroš - žuti pojas
Tomašević Kosta - žuti pojas
Popović Matija - žuti pojas
Radučić Aleksa - žuti pojas
Voronin Vladimir - žuti pojas
Mitrović Lazar - žuti pojas
Radović Ilija - žuti pojas
Šurbatović Branko - žuti pojas
Tasić Marko - žuti pojas
Vukanić Miloš - žuti pojas
Isailović Isidora - crveni pojas
Ilić Dušan - crveni pojas
Bošković Uroš - zeleni pojas
Kodžopeljić Nadica - zeleni pojas
Rajičić Aleksa - plavi pojas
Petrović Ana - plavi pojas
Stevanović Milica - plavi pojas
Stevanović Katarina - plavi pojas
Sandić Stefan - plavi pojas
Mitrović Ivan - braon pojas
Mitrović Vesna - braon pojas
Đorđević Mirjana - braon pojas
Karanović Katarina - braon pojas

 

 

Slike >>>

 


 

 

.......................2012.godina .....................

 

.......................2011.godina .....................

 

.......................2010.godina .....................

 

 

......................2009.godina .....................

 

......................2008.godina ......................

 

......................2007.godina ......................