hit counter

Posetite nas na:

 

 

 

Vesti

 

 

Polaganje za zvanja
Beograd, 25.12.2014.godine

Krajem godine tradicionalno u našem klubu održali smo polaganje za zvanja. Kandidati koji su izašli na ovo polaganje pokazali su zavidan nivo znanja i zasluženo su položili za nova zvanja. Pripreme za ovo polaganje koje smo imali u prethodnom periodu dale su rezultat a kandidati su polaganje shvatili veoma ozbiljno.

 

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore
Bugarska, Sofija, 13-14.12.2014.godine

Prethodne nedelje u glavnom gradu Bugarske Sofiji održano je Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore. Na ovom prvenstvu učestvovalo je 12 zemalja (Albanija,Slovenija, Hrvatska,Grčka,Rumunija, Makedonija,Bugarska,Turska,Kipar,Crna Gora,Bosna i Hercegovina i Srbija) sa preko 800 takmičara. Iz našeg kluba su učestvovali: Nađa Stefanović u kategoriji kadetkinja kate pojedinačno, Katarina Perendić u kategoriji juniorki kate pojedinačno kao i kadetsko-juniorski tim u katama u sastavu: Nađa Stefanović, Marija Jerko i Anastasija Trifunović. U kategoriji kadetkinja Nađa Stefanović osvojila je bronzanu medalju pobedivši takmičarku iz Turske (4-1), takmičarku iz BiH (4-1), takmičarku iz Crne Gore (4-1) dok je za ulazak u finale izgubila od drugarice iz reprezentacije sa 4-1. Za bronzanu medalju Nađa je u repasažu pobedila takmičarku iz Makedonije (4-1) i tako se popela na pobedničko postolje. Katarina Perendić u kategoriji juniorki je u prvom kolu izgubila od takmičarke iz Hrvatske (5-0) ali je ostavila dobar utisak imajući u vidu da joj je ovo prvi reprezentativni nastup. Kata tim se takođe popeo na pobedničko postolje osvojivši srebrnu medalju što je izuzetan uspeh imajući u vidu da je tim pred prvenstvo pretrpeo promene kao i da su najmlađi tim na šampionatu. U prvom kolu pobedile su reprezentaciju Grčke (4-1) a za ulazak u finale reprezentaciju Crne Gore (3-2) dok su u finalu izgubile od znatno iskusnije reprezentacije Turske (4-1). Reprezentacija Srbije je u generalnom plasmanu završila na drugom mestu i dokazala da je jedna od najkvalitetnijih reprezentacija na Balkanu.   

 

 

Slike >>>

 

 


 

Školsko prvenstvo Srbije
Bačka Palanka, 07.12.2014.godine

U nedelju je u Bačkoj Palanci održano Školsko prvenstvo Srbije na kome je nastupio 1021 takmičar iz 223 osnovne i srednje škole. Prvi put ove godine karate je ušao u sistem školskog sporta uz podršku ministarstva i saveza za školski sport što je ovom takmičenju dalo posebnu težinu. Iz našeg kluba na ovom turniru učestvovalo je 13 takmičara a osvojeno je ukupno 7 medalja od toga 1 zlatna, 2 srebrne i 4 bronzane medalje.

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 


 

Prvenstvo Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore
Beograd, 29.11.2014.godine

U Beogradu je juče održano državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore. Na ovom prvenstvu učestvovalo je preko 400 takmičara koji su se kvalifikovali kroz regionalna prvenstva. Takmičenje je održano u hali ”Sport Eko” na 6 borilišta. Iz našeg kluba učestvovalo je 6 takmičara a osvojene su 2 medalje i to 1 zlatna i 1 srebra medalja a treba napomenuti i da je troje naših takmičara izgubilo u borbi za medalju. Ovo takmičenje će selektorima pomoći da odrede najbolje koji će predstavljati našu zemlju na Balkanskom prvenstvu koje će biti održano sredinom decembra meseca u Bugarskoj (Sofija).  

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Prvenstvo Beograda za kadete, juniore i mlađe seniore
Beograd, 23.11.2014.godine

Danas je u Hali sportova na Novom Beogradu održano regionalno prvenstvo za kadete juniore i U 21 uz učešće preko 200 takmičara. Ovo prvenstvo je ujedno bilo i kvalifikaciono za Prvenstvo Srbije koje će se održati naredne nedelju u Beogradu. Nakon državnog prvenstva selektori će izabrati takmičare koji će Srbiju predstavljati na Balkanskom prvenstvu u Bugarskoj (Sofija). Iz našeg kluba na ovom takmičenju učestvovalo je 9 takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 1 zlatna, 1 srebrna i 3 bronzane medalje.   

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Kup Srbije za poletarce, pionire i nade
Beograd, 16.11.2014.godine

U nedelju je u Hali sportova na Novom Beogradu održan nacionalni kup za mlađe uzraste. Na kupu je učestvovalo preko 500 takmičara iz cele Srbije. Iz nešeg kluba nastupilo je 7 takmičara a osvojeno je ukupno 3 medalje od toga 2 srebrne i 1 bronzana medalja.

 

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

„Noć šampiona“
Mladenovac, 08.11.2014.godine

U subotu je u Mladenovcu održan turnir „Noć šampiona“. Na ovom turniru učestvovalo je 357 takmičara iz 28 klubova. Iz našeg kluba nastupilo je četvoro takmičara a osvojeno je ukupno 3 medalje od toga 1 zlatna i 2 bronzane medalje.

 

 

 

 

 

 

Rezultati >>>

 


 

„Trofej Beograda“
Beograd, 26.10.2014.godine

U nedelju je u Beogradu u Hali Pionir održan tradicionalni turnir „Trofej Beograda“. Ove godine je turnir okupio rekordan broj takmičara kojih je bilo 1357 i 141 ekipa iz 126 klubova. Turnir je ove godine oborio i rekord po broju zemalja učesnica kojih je bilo 18. Na jednom od najjačih turnira u ovom delu Evrope učešće su uzeli i naši takmičari koji su osvojili 8 medalja od toga 1 zlatnu, 2 srebrne i 5 bronzanih medalja. Takmičenje se odvijalo na 10 borilišta uz odličnu organizaciju.

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Kup Beograda za poletarce, pionire i nade
Beograd, 12.10.2014.godine

U nedelju je u Hali sportova na Novom Beogradu uz učešće oko 280 takmičara održan Kup Beograda za mlađe uzrasne kategorije. Iz našeg kluba na ovom takmičenju učestvovalo je 12 takmičara a osvojeno je ukupno 6 medalja od toga 2 srebrne i 4 bronzane medalje. Takmičenje se odvijalo na 3 borilišta.

 

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

UPIS NOVIH ČLANOVA

U proteklih osam godina postojanja naši takmičari doneli su preko 2000 medalja sa domaćih i internacionalnih takmičenja  čime malo koji klub može da se pohvali. Prepoznatljiva karate škola je tajna našeg uspeha. Tokom oktobra meseca u našem klubu biće otvoren upis za nove članove. Pozivamo sve zainteresovane bez obzira na godine da dođu u Sportski centar „Voždovac“ na Banjici i vežbaju sa nama.

 

 

 

Sve informacije u vezi treninga možete

dobiti na telefon

062-851-00-34

 


 

Letnje pripreme “Javor 2014”
Javor, 23-30.08.2014.godine

Ove nedelje naši takmičari se pripremaju za nove izazove koji ih očekuju u narednoj sezoni. Hotel „Javor“ na istiomenoj planini već nekoliko godina unazad je baza za visinske pripreme. Nekoliko treninga dnevno uključujući i kondicione treninge i teretanu uz stručni nadzor garantuju dobru fizičku i tehničku pripremu za dugu sezonu koja je pred nama. Vreme između treninga ispunjeno je odmorom ali i druženjem što kvalitet priprema podiže na još viši nivo i baš zbog toga smo mi jedna velika porodica.   

 

 

Slike >>>

 

 

 


 

Polaganje za zvanja
Beograd, 24.06.2014.godine

U utorak je u sali našeg kluba održano tradicionalno polaganje za zvanja. Kandidati koji su položili pokazali su zavidan nivo znanja i dokazali da se na njih može ozbiljno računati u budućnosti. Sva zvanja za koja su položili kandidati iz našeg kluba verifikovana su u Beogradskom karate savezu. Za nova zvanja položili su:

 

 

 

Prezime i ime kandidata

stečeni KYU

Stojanović Dimitrije

4.kyu

Travaš Irena

4.kyu

Geić Nenad

4.kyu

Stojadinović Aleksandar

4.kyu

Marković Ana

4.kyu

Spasojević Vukašin

4.kyu

Jovanović Jovan

4.kyu

Hinić Stefan

4.kyu

Gačić Uroš

3.kyu

Trifunović Aleksandra

3.kyu

Ilić Dušan

3.kyu

Popović Matija

3.kyu

Radučić Aleksa

2.kyu

Vukašinović Marko

2.kyu

Lacković Mihailo

2.kyu

Antovski Teodora

1.kyu

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

Kup Srbije za kadete,juniore,U21 i seniore
Novi Sad, 22.06.2014.godine

U subotu je u Novom Sadu održan Kup Srbije za kadete,juniore,U21 i seniore. Na ovom izuzetno kvalitetnom kupu učestvovalo je 5 naših takmičara a osvojeno je ukupno 3 medalje i to 1 zlatna, 1 srebrna i 1 bronzana medalja. Zlatnu medalju osvojio je kadetsko-juniorski tim u katama u sastavu: Andrea Kikanović, Nađa Stefanović i Marija Jerko. U juniorskoj konkureciji u katama pojedinačno srebrnu medalju osvojio je Luka Bogdanović dok je u konkurenciji seniorki u katama pojedinačno bronzanu medalju osvojila Aleksandra Jovanović.

 

 

 

 

 


 

“Novi Sad open“
Novi Sad, 22.06.2014.godine

U subotu je u Novom Sadu održan jedan od tri nacionalna turnira „Novi Sad open“. Na ovom turniru nastupilo je 6 naših takmičara a osvojeno je 6 medalja od toga 1 zlatna, 3 srebrne i 2 bronzane medalje.

 

 

 

 

 

 

Rezultati >>>

 

 


 

Balkansko prvenstvo za mlađe uzraste – 2.dan
Turska, Istanbul, 14-15.06.2014.godine

Drugog dana na Balkanskom prvenstvu na borilišta su izašli kata timovi. Za reprezentaciju Srbije nastupio je kata tim (2000.god.) u sastavu: Kikanović Andrea, Jerko Marija i Stefanović Nađa koje su članice našeg kluba. Nakon pobede nad domaćinom reprezentacijom Turske od 4-1 naš tim se našao u finalu Balkanskog prvenstva gde je izgubio od reprezentacije Makedonije 4-1 i tako osvojio srebrnu medalju. Na kraju članovi našeg kluba su se vratili kući sa dve srebrne medalje (Nađa Stefanović i kata tim) a da nije bilo nepravednih sudijskih odluka rezultat bi sigurno bio bolji. Bez obzira na sve, dve medalje na Balkanskom prvenstvu su rezultat kojim možemo da budemo zadovoljni i sa kojim smo nastavili kontinuitet osvajanja medalja na ovom takmičenju.

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

Balkansko prvenstvo za mlađe uzraste
Turska, Istanbul, 14-15.06.2014.godine

Danas je u Istanbulu počelo Balkansko prvenstvo za mlađe uzraste. Iz našeg kluba na tatami su prvo izašle devojke 2000.god kate pojedinačno. Naša takmičarka Nađa Stefanović ostvarila je veliki uspeh u ovoj kategoriji osvojivši srebrnu medalju. Nađa je u prvom kolu pobedila takmičarku iz Crne Gore (4-1) u drugom kolu je pobedila Tursku takmičarku (5-0), a za ulazak u finale takmičarku iz Rumunije (5-0). U finalu je na žalost izgubila od domaće takmičarke (4-1) i tako postala vicešampionka Balkana. Marija Jerko je u prvom kolu pobedila takmičarku iz Crne Gore (5-0), zatim je u narednom kolu izgubila od takmičarke iz Turske (5-0) koja je ušla u finale i tako omogućila Mariji da se bori za treće mesto. Na žalost u repasažu Marija je poražena od takmičarke iz Makedonije rezultatom (3-2). Nikola Parezanović (2001.god.) je nastupao u kategoriji kate pojedinačno, na startu je izgubio od domaćeg takmičara (4-1) i tako završio takmičenje ali imajući u vidu da je Nikoli ovo prvo Balkansko prvenstvo ostavio je dobar utisak. Čestitamo svim našim takmičarima na odličnom nastupu na Balkanskom prvenstvu. Sutra na Balkanskom prvenstvu nastupa naš kata tim u sastavu Andrea Kikanović, Nađa Stefanović i Marija Jerko u kategoriji 2000.god. Nadamo se lepim vestima iz Istanbula.

 

 

 

 

 


 

Balkansko prvenstvo za mlađe uzraste
Istanbul, Turska, 14-15.06.2014.godine

Narednog vikenda u Istanbulu se održava Balkansko prvenstvo za mlađe uzraste. Na ovom prvenstvu učestovaće troje naših takmičara i to Parezanović Nikola 2001.god. kate pojedinačno, Stefanović Nađa 2000 god. kate pojedinačno, Jerko Marija 2000 god. kate pojedinačno kao i ženski kata tim 2000 god. u sastavu (Andrea Kikanović, Nađa Stefanović, Marija Jerko). Pojedinačni nastupi su planirani za subotu dok će ekipni nastupi biti održani u nedelju. Našim takmičarima kao i svim reprezentativcima Srbije želimo puno sreće i uspeha na ovom prvenstvu.

 

 

 


 

Pomoć raseljenima zbog poplava

Beograd, 19.05.2014.godine

U organizaciji Karate kluba “Arena” u ponedeljak 19.05.2014.godine u 19 h održaće se prikupljanje pomoći za ljude raseljene zbog poplava. Molimo sve članove i prijatelje kluba da u skladu sa svojim mogućnostima donesu pomoć u SC “Voždovac” na Banjici. Pomoć je neophodna u sredstvima za higijenu, priboru za bebe, hrani, kozmetici itd..Budimo humani i pomozimo ljudima koje je zadesila velika nevolja.

 

 

 

 


 

“Trofej Lazarevca”
Lazarevac, 10.05.2014.godine

U subotu je u Lazarevcu održan “Trofej Lazarevca” uz učešće 26 klubova sa preko 300 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je troje takmičara a osvojena je jedna zlatna i jedna srebrna medalja. Zlatnu medalju osvojio je Popović Matija u apsolutnoj kategoriji 2008.god kate pojedinačno dok je Stevanović Katarina osvojila srebrnu medalju u kategoriji kadetkinja kate pojedinačno. Sve pohvale organizatoru na odličnoj organizaciji turnira.

 

 

 

 


 

Memorijalni turir „Dušan Rakić Brajan“
Beograd, 04.05.2014.godine

U nedelju je u Beogradu u hali SD Radnički na Crvenom krstu održan Memorijalni turir „Dušan Rakić Brajan“. Na ovom turniru učestvovalo je oko 120 takmičara iz 20 klubova. Iz našeg kluba učestvovalo je dvoje najmlađih takmičara Trifunović Aleksandra (2008.god.) i Popović Matija (2008.god.) u katama pojedinačno. Aleksandra je osvojila srebrnu dok je Matija osvojio bronzanu medalju. Matija je pored medalje dobio i pehar namenjen najmlađem takmičaru.

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

Memorijalni turnir „Đura Prokić”
Sopot, 27.04.2014.godine

U nedelju je u Sopotu u Sali OŠ „ Jelica Milovanović“ održan deseti Memorijalni turnir „Đura Prokić“. Na ovom turniru nastupilo je preko 200 takmičara a iz našeg kluba nastupile su tri takmičarke koje su osvojile 2 bronzane medalje. Medalje su osvojile Drobnjaković Danica u kategoriji kadetkinje kate pojedinačno i Perendić Katarina u kategoriji juniorke kate pojedinačno.

 

 

Slike >>>

 

 


 

Kup Beograda za kadete, juniore, U21 i seniore
Beograd, 26.04.2014.godine

U subotu je u Hali Sportova na Novom Beogradu održan Kup Beograda za kadete, juniore, U21 i seniore. Na ovom takmičenju nastupilo je preko 200 takmičara a takmičenje se odvijalo na tri borilišta. Iz našeg kluba nastupilo je 10 takmičara a osvojeno je ukupno 5 medalja od toga 3 srebrne i 2 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade
Kragujevac, 19.04.2014.godine

U subotu je u Kragujevcu održano državno prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije. Na ovom prvenstvu nastupio je 121 klub sa preko 1000 takmičara. Iz našeg kluba nastupilo je 13 takmičara a osvojeno je ukupno 11 medalja od toga 1 zlatna, 1 srebrna i 9 bronzanih medalja.

 

 

 

Rezultati >>>

 

 


 

Zlatni pojas
Čačak, 13.04.2014.godine

U nedelju je u Čačku održan drugi deo međunarodnog turnira „Zlatni pojas“ gde su se takmičili kadeti, juniori i U21. Na ovom izuzetno jakom turniru učestvovalo je preko 600 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je sedam takmičara a osvojene su dve bronzane medalje i to Nađa Stefanović u kategoriji kadetkinje kate pojedinačno kao i kadetsko-juniorski kata tim devojaka u sastavu Andrea Kikanović, Nađa Stefanović i Marija Jerko.

 

 

 

 


 

Zlatni pojas
Čačak, 05.04.2014.godine

U subotu je u Čačku održan tradicionalni turnir „Zlatni pojas“. Na ovom turniru učešće je uzelo blizu 1000 takmičara iz nekoliko zemalja. Ovog vikenda takmičenje je održano samo za mlađe uzrasne kategorije dok će narednog vikenda (subota i nedelja) biti rezervisani za kadete, juniore, U 21 i seniore. Iz našeg kluba ovog vikenda nastupilo je 10 takmičara a osvojeno je ukupno 8 medalja od toga 4 srebrne i 4 bronzane medalje. Zlatni pojas Čačka je jedan od tri kvalifikaciona turnira za učešće takmičara u reprezentaciji Srbije.

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire i nade
Beograd, 22.03.2014.godine

U subotu je u Hali sportova na Novom Beogradu održano Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire i nade. Ovo prvenstvo je okupilo preko 450 takmičara iz 39 klubova. Iz našeg kluba nastupilo je 15 takmičara a osvojeno je ukupno 16 medalja od toga 5 zlatnih, 5 srebrnih i 6 bronzanih medalja. Odličan rezultat naših takmičara obećava dobar nastup na Prvenstvu Srbije koje će se održati sredinom aprila meseca u Kragujevcu.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

„MB mawashi kup“
Beograd, 15.03.2014.godine

U subotu je u „Hali sportova“ na Novom Beogradu održan „MB mawashi kup“ na kome je učestvovalo 34 kluba sa preko 350 nastupa. Iz našeg kluba na ovom turniru učestvovalo je 5 takmičara a osvojeno je 6 medalja od toga 4 zlatne, 1 srebrna i 1 bronzana medalja. Ovaj turnir je bio uvertira za ono što nas očekuje narednog vikenda a to je Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire i nade.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 

 


 

„Hara open“
Beograd, 09.03.2014.godine

U nedelju je u hali SC „Rakovica“ održan 2.međunarodni turnir „Hara open“. Na ovom turniru učestvovalo je preko 400 takmičara iz 49 klubova. Iz našeg kluba na ovom turniru nastupilo je 5 takmičara a osvojeno je 5 medalja od toga 2 zlatne, 1 srebrna i 2 bronzane medalje.

 

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 


 

„Tatami kup“
Mađarska, Budimpešta, 01.03.2014.godine

Proteklog vikenda u subotu u Budimpešti je održan „Tatami kup“. Na ovom turniru učesvovalo je 13 zemalja (Rumunija, Bugarska,Češka, Slovačka, Engleska, Poljska, Italija, Slovenija, Hrvatska, Srbija, BiH, Ukrajina, Crna Gora, Mađarska) sa blizu 800 takmičara. Iz našeg kluba za selekciju Beograda nastupilo je 5 takmičara u katama pojedinačno. Petrović Ana (10-11 godina) je iako je dobro radila izgubila rezultatom 3-2 od domaće takmičarke, Stefanović Nađa i Jerko Marija (12-13 godina) su izgubile od takmičarke iz Slovačke ali su se kasnije srele u repasažu za treće mesto a uspešnija je bila Nađa koja je osvojila bronzanu medalju. Bogdanović Luka je u konkurenciji kadeta izgubio za ulazak u finale 3-2 ali je kasnije i on u repasažu uspeo da se izbori za bronzanu medalju. Perendić Katarina u konkurenciji juniorki je izgubila za treće mesto. Dve osvojene medalje na veoma jakom međunarodnom turniru su dokaz da su naši takmičari u dobroj formi pred nastupajuća nacionalna takmičenja. 

 

 

Slike >>>

 

 

 


 

„Trofej Zvezdare“
Beograd, 23.02.2014.godine

U nedelju je u sali SD Radnički na Crvenom krstu održan tradicionalni turnir „Trofej Zvezdare“. Na ovom turniru nastupilo je 23 kluba sa oko 250 takmičara. Takmičenje se odvijalo na 2 borilišta i bilo je odlična provera za predstojeća prvenstva. Iz našeg kluba učestvovalo je 7 takmičara a osvojeno je 7 medalja od toga 5 zlatnih, 1 srebrna i 1 bronzana medalja.

 

 

 

 

Rezultati >>>

 

 

 


 

Doček Nove 2014.godine
30.12.2013.godine

Nakon veoma naporne ali uspešne godine za naš klub došlo je vreme za malo opuštanja i zabave. U ponedeljak je u sali našeg kluba održana žurka povodom dočeka nove godine. Uz muziku i druženje proslavili smo ulazak u 2014.godinu sa željom da u narednoj godini ostvarimo još bolje rezultate. Za najmlađe je organizovan i maskenbal a bio je tu i Deda Mraz.

 

 

 

Slike >>>

 

 

 


 

Polaganje za zvanja
Beograd, 27.12.2013.godine

U petak je u Sali našeg kluba u SC „Voždovac“ na Banjici održano polaganje za zvanja. Članovi našeg kluba koji su izašli na ovo polaganje su pokazali da su dobro savladali program i uz dobre ocene komisije zasluženo položili za pomenuta zvanja. Karate klub Arena čestita svim svojim članovima i želi im uspeh u daljem radu. Za nova zvanja položili su:

 

                                                           
Ilić Marija - 5. kyu - žuti pojas                                      
Ilić Dragana - 5. kyu - žuti pojas
Ilić Milan - 5. kyu - žuti pojas
Travaš Irena - 5. kyu - žuti pojas
Filipović Nina- 5. kyu - žuti pojas
Spasojević Vukašin - 5. kyu - žuti pojas
Hinić Stefan - 5. kyu - žuti pojas
Jovanović Jovan - 5. kyu - žuti pojas
Geić Nenad - 5. kyu - žuti pojas
Rajić Tereza - 5. kyu - žuti pojas
Stojadinović Aleksandar - 5. kyu - žuti pojas

 

Trifunović Aleksandra - 4 kyu - crveni pojas
Mitrović Lazar - 4 kyu - crveni pojas
Voronin Vladimir - 4 kyu - crveni pojas
Popović Matija - 4 kyu - crveni pojas


Radučić Aleksa - 3.kyu - zeleni pojas                                    
Lacković Mihailo - 3.kyu - zeleni pojas                                   
Lacković Ivana - 3.kyu - zeleni pojas                                      
Tasić Marko - 3.kyu - zeleni pojas                                             
Vukašinović Marko - 3.kyu - zeleni pojas

 

Petrović Ana - 1.kyu - braon pojas
Sandić Stefan - 1.kyu - braon pojas
Đukić Mateja - 1.kyu - braon pojas
Đuriček Andrej - 1.kyu - braon pojas

 

 

 

Slike >>>

 


 

Fotografije 2013
Beograd, decembar 2013. godine

Krajem decembra 2013.godine napravili smo grupne fotografije naših članova. Neke od ovih fotografija nalaze se i na klupskim kalendarima za 2014.godinu.

 

 

 

 

 

 

Slike >>>