hit counter

Posetite nas na:

 

 

 

Vesti

 

Upis u karate školu

Beograd, Septembar 2015.godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U proteklih devet godina postojanja naši takmičari doneli su preko 2000 medalja sa domaćih i internacionalnih takmičenja  čime malo koji klub može da se pohvali. Prepoznatljiva karate škola je tajna našeg uspeha. Tokom septembra meseca u našem klubu otvoren je upis za nove članove. Pozivamo sve zainteresovane da dođu u Sportski centar „Voždovac“ na Banjici i vežbaju sa nama.

 

Ne zaboravite, KARATE je:

 

-Najkompletniji korektivni bazični sport

-Prihvaćen od Svetske zdravstvene organizacije kao terapeutska disciplina

-Sport sa preko 100 miliona vežbača u svetu

-Peti sport po brojnosti vežbača

-Univerzalni sport kojim se ravnopravno bave oba pola

-Sport koji razvija mentalni i fizički balans sigurnosti, odlučnosti, upornosti, poštovanja, motoričke sposobnosti...

 

 

Sve informacije u vezi treninga možete dobiti na

telefon 062-851-00-34.

 

 


 

„Kranj open“
Kranj, Slovenija, 19.09.2015.godine

U subotu je u Kranju održan internacionalni karate turnir „Kranj open“. Na ovom turniru učestvovalo je preko 300 takmičara iz 6 zemalja. Za selekciju Beogradskog karate saveza nastupila je i naša takmičarka Jerko Marija u kategoriji kadetkinje kate pojedinačno gde je nakon tri kola osvojila bronzanu medalju.

 

 

 

 


 

WKF Svetski kup
Umag, Hrvatska, 29.06-05.07.2015.godine

U Umagu je održan Svetski kamp za perspektivne sportiste i u okviru njega Youth kup takmičenje. Na ovom kampu učestvovali su takmičari iz 34 zemlje sa 639 nastupa. Iz našeg kluba učestvovale su Gojačić Ema i Stefanović Nađa u kategoriji kadetkinje kate pojedinačno. Nađa je u prvom kolu nezasluženo izgubila od takmičarke iz Austrije rezultatom 3:2 i već na startu završila takmičenje. Ema je na ovom kupu imala zapažen nastup. U prvom meču pobedila je takmičarku iz Slovenije rezultatom 5:0, takmičarku iz Engleske 4:1 a zatim takmičarke iz Španije i Makedonije identičnim rezultatom 5:0. Za ulazak u finale izgubila je po svim ocenama nezasluženo od domaće takmičarke sa 3:2 a za bronzanu medalju od takmičarke iz Slovačke 5:0. Ema i Nađa su na ovom kupu dostojno reprezentovale Srbiju a i naš klub i pokazale da u budućnosti selektor može ozbiljno da računa na njih.

 

 

 


 

Regionalno prvenstvo Evrope
Pariz, 06-07.06.2015.godine

U Parizu je u periodu od 6 do 7 juna održano Regionalno prvenstvo Evrope. Na ovom prvenstvu učestvovalo je 22 zemlje sa 127 ekipa. Iz našeg kluba na ovom prvenstvu nastupila je ženska kadetsko-juniorska ekipa u katama koju su činile: Nađa Stefanović, Marija Jerko i Anastasija Trifunović. U prvom kolu naša ekipa se sastala sa ekipom Crne Gore koju su pobedile rezultatom 3:2. Za ulazak u finale nisu imale sreće jer su izgubile od ekipe iz Španije rezultatom 3:2 dok su za bronzanu medalju izgubile od ekipe Slovačke 5:0. Devojke su u Parizu dale sve od sebe i dostojno reprezentovale Beogradski karate savez a medalje od njih očekujemo u narednim godinama sa obzirom da su ove godine bile najmlađa ekipa i radile sa starijim devojkama.

 

 

 


 

Memorijalni turnir „Dušan Rakić Brajan“
Beograd, 17.05.2015.godine

U nedelju je u Beogradu u hali SD „Radnički“ na Crvenom krstu održan 29.Memorijal „Dušan Rakić Brajan“. Na ovom turniru učestvovalo je oko 250 takmičara a iz našeg kluba nastupila je Trifunović Aleksandra (2008.godište) u kategoriji kate pojedinačno (apsolutni nivo) gde je osvojila zlatnu medalju.

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

 

Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade
Lazarevac, 10.05.2015.godine

Proteklog vikenda u Lazarevcu je održano državno prvenstvo za mlađe uzrasne kategorije uz učešće blizu 100 klubova i preko 1000 takmičara. Takmičari našeg kluba ostvarili su zapažene rezultate koji su nas svrstali u vrh tabele po uspešnosti, među najbolje klubove u Srbiji. Iz našeg kluba učestvovalo je 10 takmičara a osvojeno je ukupno 6 medalja od toga 4 zlatne i 2 bronzane medalje.

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

„Trofej Raške“
Raška, 03.05.2015.godine

U nedelju je u Raškoj u organizaciji istoimenog kluba održan „Trofej Raške“. Na ovom turniru učešće je uzelo blizu 400 takmičara. Iz našeg kluba učestvovalo je 4 takmičara a osvojeno je isto toliko medalja od toga 3 zlatne i 1 bronzana medalja. Sve pohvale za organizatora turnira koji je učinio sve da se naši takmičari u Raškoj osećaju prijatno i da iz Raške donesu lepe utiske.

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

„Zlatni pojas“
Čačak, 25.04.2015.godine

U subotu je u hali „Mladost“ u Atenici održan „Zlatni pojas“ za mlađe uzrasne kategorije. Na ovom turniru nastupilo je oko 600 takmičara iz Slovenije, Crne Gore, BiH, Bugarske...Iz našeg kluba nastupilo je 5 takmičara a osvojeno je 4 medalje od toga 1 zlatna i 3 srebrne medalje.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 


 

„Zlatni pojas“
Čačak, 18-19.04.2015.godine

Ovog vikenda u Hali „Kraj Morave“ održan je 44-ti „Zlatni pojas“. Na jednom od najstarijih turnira u ovom delu Evrope nastupilo je oko 700 takmičara iz 18 zemalja. Prvog dana (subota) na programu su bila takmičenja u seniorskoj konkurenciji dok su u nedelju nastupili kadeti, juniori i U21. Iz našeg kluba učešće je uzelo 8 takmičara koji su nastupali u nedelju a osvojeno je ukupno 6 medalja od toga 1 zlatna, 1 srebrna i 4 bronzane medalje.

 

 

 

Rezultati>>>

Slike >>>

 

 


 

Kup Beograda za kadete, juniore, U21 i seniore
Beograd, 05.04.2015.godine

U nedelju je u Hali sportova na Novom Beogradu održan Kup Beograda za kadete, juniore, U21 i seniore. Na ovom kupu učestvovalo je preko 250 takmičara iz 39 klubova. Iz našeg kluba učešće je uzelo 10 takmičara  a osvojeno je ukupno 4 medalje od toga 2 zlatne 1 srebrna i 1 bronzana medalja a u generalnom plasmanu zauzeli smo 3.mesto u katama.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 

 


 

Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire i nade
Beograd, 04.04.2015.godine

U subotu je u Beogradu održano Prvenstvo Beograda za poletarce, pionire i nade. Na ovom prvenstvu koje je ujedno i kvalifikaciono za prvenstvo države učešće je uzelo blizu 500 takmičara iz 41 kluba. Iz našeg kluba nastupilo je 12 takmičara a osvojeno je ukupno 8 medalja od toga 4 zlatne 3 srebrne i 1 bronzana medalja.

 

 

Rezultati>>>

Slike>>>

 

 


 

Memorijalni turnir „Đura Prokić“
Sopot, 22.03.2015.godine

U nedelju je u Sopotu održan Memorijalni turnir „Đura Prokić“. Na ovom turniru učestvovalo je oko 300 takmičara. Iz našeg kluba nastupilo je 7 takmičara a osvojeno je ukupno 11 medalja od toga 3 zlatne, 3 srebrne i 5 bronzanih medalja.

 

 

 

 

 

Rezultati >>>

Slike>>>

 


 

„MB mawashi kup“
Beograd, 15.03.2015.godine


U Beogradu je u nedelju u Hali sportova održan turnir „MB mawashi kup“ uz učešće oko 500 takmičara. Iz našeg kluba nastupilo je 5 takmičara a osvojeno je 3 srebrne i 1 bronzana medalja.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike>>>

 

 


 

Prvenstvo Beograda za seniore
Beograd, 14.03.2015.godine

U Beogradu je u subotu održano Prvenstvo Beograda za seniore uz učešće blizu 100 takmičara. Iz našeg kluba učešće je uzela Perendić Katarina u kategoriji seniorki kate pojedinačno. Katarini je ovo prvo seniorsko takmičenje ali bez obzira na neiskustvo ostavila je dobar utisak izgubivši u borbi za bronzanu medalju i tako zauzela 5 mesto.

 

 

Slike >>>

 

 


 

„Ilidža open“
Sarajevo, 07.03.2015.godine

U subotu je u Sarajevu održan internacionalni turnir „Ilidža open“  na kome je učestvovalo 740 takmičara iz 6 zemalja (Slovenije, Mađarske, Srbije, Hrvatske i Crne Gore) . Reprezentacija Beogradskog karate saveza učestvovala je sa 14 takmičara a za selekciju su nastupile i naše takmičarke Jerko Marija i Perendić Katarina koje su osvojile zlatne medalje. Marija je zlatnu medalju osvojila u kategoriji kate pojedinačno za kadetkinje dok je Katarina zlatnu medalju osvojila u kategoriji juniorki kate pojedinačno.

 

 

 

Slike >>>

 

 


 

„Zlatno zvono“
Mladenovac, 28.02.2015.godine

U Mladenovcu je u subotu održan turnir „Zlatno zvono“. Na ovom turniru učestvovalo je preko 280 takmičara iz 28 klubova. Iz našeg kluba učešće je uzelo troje takmičara a osvojeno je 2 zlatne i 2 srebrne medalje.

 

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>

 


 

„Trofej Zvezdare“
Beograd,15.02.2015.godine

Danas je u Hali SD „Radnički“ na Crvenom krstu održan turnir „Trofej Zvezdare“. Na ovom turniru učestvovalo je preko 200 takmičara. Iz našeg kluba učešće je uzelo troje takmičara a osvojeno je isto toliko medalja od toga 2 zlatne i 1 bronzana medalja.

 

 

 

Rezultati >>>

Slike >>>